Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tamonajugu View PostVeliki klubovi nista ne prepustaju slucaju i ne potcenjuju nikoga.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostVeliki klubovi ne kukaju, nego igraju po predviđenom rasporedu...
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostAbaut odloženih utakmica....
Kukamo kako nam protivnicima uveliko traje prvenstvo, naši klubovi nemaju u nogama takmičarske utakmice, pomerimo početak prvenstva zbog toga, a onda posle prvog kola odlažemo utakmice....da se krstiš s obe ruke........ i za koga se spremamo i odmaramo ? Za amatere, konobare, ribare. Razumeo bih da je sledeći meč protiv nekog iz L5....ali.... brate
Klubovi su kukumavčili godinama kako uglavnom dobijamo ekipe koje već uveliko igraju prvenstva,
a mi besmisleno počinjemo ligu polovinom avgusta.
Kada se to najzad desilo pre nekoliko sezona, već posle prvog težeg putovanja odlažu se utakmice na neodređeno vreme.
I ne ne smeta meni kao navijaču Zvezde što je Partizan odložio,
to je isto radila Zvezda, i radiće opet koliko već sa Kopenhagenom, a tek ako se dođe do play off utakmica
za UCL ili UEL to će biti kao dobar dan.
Pa valjda ti je interes da se kroz takmičarske utakmice makar i u pingpong ligi koliko toliko uigraš,
posebno što vrlo često je to preka potreba jer klubovi kod nas sa kraja prethodne sezone, do početka nove
promene pola tima.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostUpravo to.
Klubovi su kukumavčili godinama kako uglavnom dobijamo ekipe koje već uveliko igraju prvenstva,
Kada se to najzad desilo pre nekoliko sezona, već posle prvog težeg putovanja odlažu se utakmice na neodređeno vreme.
to je isto radila Zvezda, i radiće opet koliko već sa Kopenhagenom, a tek ako se dođe do play off utakmica
Pa valjda ti je interes da se kroz takmičarske utakmice makar i u pingpong ligi koliko toliko uigraš,
posebno što vrlo često je to preka potreba jer klubovi kod nas sa kraja prethodne sezone, do početka nove
promene pola tima.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostUpravo to.
promene pola tima.
Comment
-
-
Dobila je mlada reprezentacija Srbije novog selektora. Iznenađenja nije bilo, sve ono što se šuškalo u prethodnih mesec dana pokazalo se tačnim. Nenad Milovanović, doskorašnji dugogodišnji trener Mladosti iz Lučana, dobio je poverenje Fudbalskog saveza Srbije da u narednom periodu predvodi reprezentaciju do 21 godine.
Izvršni odbor izglasao je danas da Milovanović dobije šansu, kao dugogodišnji trener na domaćoj sceni, koji je od Mladosti iz Lučana napravio klub koji je pre dve sezone igrao na međunarodnoj sceni.
Klupa mlade reprezentacije Srbije je bila upražnjena posle Evropskog prvenstva u Italiji i San Marinu, na kojem su Orlići doživeli debakl. Umesto kandidata za trofej, selekcija Srbije se predstavila kao jedan od najlošijih sastava na šampionatu, a Goranu Đoroviću, koji se čak pominjao kao kandidat za selektora A tima ako Orlići dobro prođu, istekao je mandat na kraju takmičenja.
Comment
Comment