Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Constantin View PostŽelja (Železničar) je inače moj matični klub ali na žalost i on je ugašen, a bio je to SInđelić. Igrali smo gradski derbi i bilo je na "krv i nož". U jednom momentu, dosetio se je jedan niški političar, zvani Bane-Banana, da napravi fuziju Sinđe i RAdničkog, ali fala Bogu, sprečen je taj marifetluk.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostJovanović? On je nešto bio i u Niteksu, pa ga je koalicioni partner znan kao Živković tukao...ali to nije bitno, tada ste vi bili simpatiko i bez sponzora (skoro pred gašenjem).
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostKako protiv sestog? Zar pobednik tog plej ofa ne igra sa trecim odpozadi, pa glupost zato sto su dodatne utakmice ionako dodatni trosak klubovima, bolje treci u ligi da igra baraz i gotovo, sta se komplikuje.
Comment
-
Kakva crna Evropa. Ovi nazovi igrači što nose crno-belu opremu nemaju GRAM igračkog znanja niti dostojanstva priznati sebi kako se bave pogrešnim poslom.
Imaš zdrave Tošića i Zakarića ti guraš polovnjake Daču prevaru i Đoleta Ivanovića.
Kakav si čovek Savo takav si i trener.
Jedna obična i velika 0.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostSaša Ilić u petoj deceniji uči baletane kako se konkretno igra fudbal.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostTo je trebao pre utakmice, uz par vaspitnih, ocinskih samara svakome ko se ne zalaze, pa i treneru.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
Comment