Peder/pedofil mozda i najodvratnija njuska od svih njih, a konkurencija je bas zestoka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kronostime View PostUrose, sinko, proci ce ti najbolje godine zivota u mrznji i kompleksima, Ne valja to, sinko, ne valja.
Kao sto sam i najavio, rutinska pobeda Cz u zavicaju. Napredak odigrao iznad mojih ocekivanja, ali izlapeli alKosan napravioa par gresaka u postavi i taktici, naravno Zvezda je to kaznila. Posle 2:0 , spustili u nizi prenos i rutinski priveli mec kraju.
U nedelju cirkus u najavi u Nisu, predigre su vec pocele.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View Post
U nedelju cirkus u najavi u Nisu, predigre su vec pocele.
Comment
-
Nemoj, istupice FKP iz lige
Nikada nisam "simpatisao" Napredak, zbog ljudi koji su ga vodili sve do ustolicenja Miskovica (nisam verovao da cu ovo napisati ), ali sta da rade i kako da se ponasaju prevashodno igraci i uprava za kradje protiv kluba i klasicnu otimacinu u poslednje dve godine , posebno pretprošle sezone kada je namesteno da Mladost ode u "evropu".
Posebna prica su utakmice sa Partizanom, zbog cega tada nisu snimali sudije.
Ja, kao neko ko aktivno prati FK (SD )Cz, mogu da napisem da smo mi i komsije sa tamne strane brda, nakzasluzniji i jedni od "krivaca" za propadanje srpskog fudbala. Kancer.
Dve strane jedne iste medalje.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRutinski vas resavamo.
Раднички Н. - Партизан
Недеља, 30.09.2018 19:00 - Ниш
Делегат - Сп. радник: ПОПОВИЋ Раде
Главни судија: МАЖИЋ Милорад
Први помоћни судија: РИСТИЋ Милован
Други помоћни судија: ЂУРЂЕВИЋ Далибор
Четврти судија: МИНАКОВИЋ Ненад
Već je 1:0 za crno-bele
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostA, od kada si ti strucan da delis dijagnoze???!!! Banuj te ga, da odmorimo malo.
Kao sto sam i najavio, rutinska pobeda Cz u zavicaju. Napredak odigrao iznad mojih ocekivanja, ali izlapeli alKosan napravioa par gresaka u postavi i taktici, naravno Zvezda je to kaznila. Posle 2:0 , spustili u nizi prenos i rutinski priveli mec kraju.
U nedelju cirkus u najavi u Nisu, predigre su vec pocele."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostIdemo novi krug....level up...Partizan u Nišu, kako kažu u Telegrafu, vodi čitavu svitu snimatelja, da tokom celog susreta snimaju glavnog i pomoćne sudije, da bi ukoliko bude "sudijske krađe" imali "crno na belo".....Opet kao i prošle godine, uoči susreta u Nišu vrđe pritisak i na sudijaku organizaciju i na same učesnike meča putem medija. Prošle godine je Vučelina kuhinja takođe radila, pa je u Niš krenuo i kuvar sa igračima da ih ne "potrovali u Nišu"....
Ne znam da li je geometar dobio putni nalog za Niš, ali već sada je utakmica na ivici regularnosti. U Partizanu još traže da utakmicu vodi Milorad Mažić. Svako, ko je iole upućen u naša fudbalska dešavanja, u Srbiji, zna da je Mažić na "tezgarenju" u Kini i ko zna da li će se vratiti do nedelje s obzirom da drži i predavanja u Pekingu i Šenženu. Pa i ako stigne i kada, da li će biti sposoban, posle 14-24 sati leta, da sudi utakmicu u Nišu. ALibi zahtev, da ne bude nismo tražili.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRutinski vas resavamo.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
-
Originally posted by bounty hunter View PostJel javio Kolina na radiju nešto za ovaj novi penal za Zvezdu ili jok?
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment