Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3:3, stisni sada!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Crveni karton, e da ga jbm. Sad ako moze da se sacuva i ovaj bod.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bod kao kuca, bravo Lalate!
Constantin, da li je ovo poslednja utakmica Lalata na klupi Cuke ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostBod kao kuca, bravo Lalate!
Constantin, da li je ovo poslednja utakmica Lalata na klupi Cuke ?
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostneOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostStolica popio 3 komada kući od Zemuna.Last edited by Crni Đorđe; 18-03-18, 19:47.sigpic
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostUtakmica koja ne može biti "regularna", da ga jebeš.
Kmeči kada se njemu učini ili njegovom omiljenom Partizanu (iako je trener Voše),
da je neregularno dobio gol, kojim bi uspeo da odigra nerešeno,
čitaj skrati distancu između Zvezde i Partizana za dodatna 2 boda, sve sa pozicije trenera šatro,
velikog rivala beogradskih klubova.
Međutim kada sam učestvuje u "regularnostima", što mu btw nije prvi put,
onda koga zabole za Vošu i za bodove.
Comment
-
Španska liga i naša su previše slične. Klanovi Barselone i Reala i klanovi Zvezde i Partizana. Samo što Barselona i Partizan imaju mnogo više prijatelja. Kraljevski klub i wannabe kraljevski klub Zvezda su nekako ishejtovani do kraja, ako kojim slučajem i uzmu nešto neregularno je 100%, sve iz ofsajda Real i Zvezda daju i samo penale šutaju Penaldosi.
Ja jaču paralelu izmedju klubova u životu nisam video.
Comment
Comment