Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav sok!

Comment

• Sta god da se pricalo o njemu, daleko od toga da to nije istina, on je ovu Vojvodinu izvadio iz mrtvila.Menjao je trenere ko carape, ali opet je uspostavio odredjeni kontinuitet u rezultatima, samo u sezoni 2009/2010 nisu izborili Evropu i trebalo je to da krunisu barem jednim osvojenim Kupom.

Kako je rečeno u policiji, preliminarni rezultati ukazuju na to da je predsednik FK Vojvodina umro prirodnom smrću.

Comment

• Auu kako mi zao , mislio sam da ovaj covek ne moze umreti
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Ne verujem..
          Originally posted by Casiraghi
          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ne vidim zasto bi iko trebao da zali ovog kriminalca,kako sejes tako i zanjes.Licemerno je zaliti ga posle svega sto je radio i posle svih onih porodica sto je zavio u crno svojim delima.Bice manje reketa neko vreme u NS-u,a verujte mi vise ce ljudi da oseti olaksanje nego tugu,svaka zverka ostavi svoj trag,a njegov bas ne mirise.

Comment

• Ima u tom klubu mnogo vecih kriminalaca od njega, on je tu sitna riba bio..iako se kretao u takvom drustvu. Mnogo je ucinio covek za klub i Vojvodina sigurno nece vise biti ista.

Nek pociva u miru.

Comment

• Pa ga to verovatno lisava odgovornosti?Srbi su k'o zlatne ribice

Comment

• Realno ko god se sad tu prenemaze, folira se. Koga boli uvo jbt...

Comment

• Sutra će se tako žaliti i za Čovićem!
                    Originally posted by Brajkula
                    Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Bio je kriminalac da nema goreg ali se uhvatio te Vojvodine kad ju je napustio i Vujadin Boskov i slicne legende, vratio je u vrh i napravio klub sa velikim potencijalom koji bi vec bio sampion da nije palanackog mentaliteta. Za to mu svaka cast, sa sportske strane, cime se on sve bavio mi Novosadjani dobro znamo, ali to je pitanje za policiju i sud zasto nije lezao u zatvoru, a ne za nas.
                      Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Bice nesto mirnije u pojedinim delovima grada u NS jer sumnjam da ce neko osim njega da se bavi tom firmaskom mobilizacijom i pravljenjem preletaca od Grobara i Cigana koja je dovela do raznih sranja.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                          Bice nesto mirnije u pojedinim delovima grada u NS jer sumnjam da ce neko osim njega da se bavi tom firmaskom mobilizacijom i pravljenjem preletaca od Grobara i Cigana koja je dovela do raznih sranja.
                          I ovo je tacno. Nenormalno do kojeg nivoa je sve doslo, valjda ce se sada smiriti.
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                            I ovo je tacno. Nenormalno do kojeg nivoa je sve doslo, valjda ce se sada smiriti.
                            Drugar s Grbavice, decko ono miran, ok lik ni ne interesuje ga to preterano ali uz caleta simpatise Zvezdu. Tukli ga sto ne ide sa njima na utakmicu, a ima jos gomila primera. Uvek 10 na 1 idu i to su tih 10 uvek 2-3 godine stariji od ovog sto ga lemaju. Naravno, uvek imaju neku paliju, noz, letvu sta god, nikad na ruke. Sve pocelo kad je Bata dosao i Kljuca i ekipu naterao da naprave od tadasnjih klinaca G3, potom ovi navalili ma moje godiste(godina gore-dole) pa onda moja generacija navali na klince 97-99. Nemam ja nikad nista protiv navijanja ako to neko stvarno oseti, ja kao neko ko to voli smatram da treba u drzavi da ima sto vise grupa ali koje to iskreno vole. Svoje prave navijace imaju Partizan, Zvezda, Radnicki Nis i OFK kojih ima zaista malo ali oderu grla uvek. Ima i nesto malo pravih firmasa ali bas malo. Kad me mrzi da se bijem s njima, samo im postavim pitanje za koga su navijali kao mali i odmah ucute.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                              Drugar s Grbavice, decko ono miran, ok lik ni ne interesuje ga to preterano ali uz caleta simpatise Zvezdu. Tukli ga sto ne ide sa njima na utakmicu, a ima jos gomila primera. Uvek 10 na 1 idu i to su tih 10 uvek 2-3 godine stariji od ovog sto ga lemaju. Naravno, uvek imaju neku paliju, noz, letvu sta god, nikad na ruke. Sve pocelo kad je Bata dosao i Kljuca i ekipu naterao da naprave od tadasnjih klinaca G3, potom ovi navalili ma moje godiste(godina gore-dole) pa onda moja generacija navali na klince 97-99. Nemam ja nikad nista protiv navijanja ako to neko stvarno oseti, ja kao neko ko to voli smatram da treba u drzavi da ima sto vise grupa ali koje to iskreno vole. Svoje prave navijace imaju Partizan, Zvezda, Radnicki Nis i OFK kojih ima zaista malo ali oderu grla uvek. Ima i nesto malo pravih firmasa ali bas malo. Kad me mrzi da se bijem s njima, samo im postavim pitanje za koga su navijali kao mali i odmah ucute.
                              Nash je novi Lord Novog Sada. Nema tu diskusije

Comment

• Poznatiji jos kao Kaziragi.

Comment

Working...
                                X