Announcement

Collapse
No announcement yet.

Linglong tire - Super Liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
    Nevezano za fudbal, oni su samo realni.
    Ма јок бре, каква реалност. Не треба пасти у апатију.

Људи моји Раднички Ниш је играо 1/2 КУПА УЕФА, значи да може и он понешто у Европи. Давно, па давно су и ови остваривали резултате.

Ајмо свести рачун, колико пара сте ви из БГ добили од државе на разне начина ... толико и толико. ... шта сте направили у Европи. НИШТА. Ок, заврћемо пипу. Паре пласирамо у Ниш, Ужице, Крагујевац а ви се мало борити сами али имаћете поштено суђење .... Па за 3 год. правимо нови резиме, да ли је боље стање у фудбалу. НИЈЕ. Тражимо нови метод. Све се може, нема предаје!!!!!!!!!!

Доћиће и дан када неће ову тему заталасати само прича коју смо данас покренули него и најва кола, која је узгред речено остала незапажена
    Last edited by ФК Борац Бања Лука; 19-04-13, 01:00.
    РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

Comment

• Sta ce ubrzo da se ostvari kad imas igrace koji igraju prvu ligu maltene za dzabe? Ja sam Kraljevcanin i Sloga ti je prosle sezone lagano imala ulazak u JSL ali nece jer nemaju para i poslednjih par utakmica prodaju za koliko toliko i molim lepo. To je samo 1 od 100 primera. Neshvatam te u sledecoj stvari: ne znam sta je u tebi probudilo toliki optimizam kada nema nikakvih naznaka da ce se promeniti bilo sta. Zao mi je sto gajis neku nadu i fantaziras. Opet ti se uhvati za onu ,,nada poslednja umire'' ali veruj mi da si verovatno omasio stranicu sa njenom cituljom

edit: ,,Паре пласирамо у Ниш, Ужице, Крагујевац а ви се мало борити сами али имаћете поштено суђење .... Па за 3 год. правимо нови резиме, да ли је боље стање у фудбалу. НИЈЕ. Тражимо нови метод. Све се може, нема предаје!!!!!!!!!!''

---Zasto bi slao pare na drugo mesto i isao u novi pocetak kad godinama ista stvar ne daje znacajnije rezultate? To su samo pusti snovi i neke teorije koje ne mogu da popiju casu vode.
      Last edited by Condition23; 19-04-13, 01:02.
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Fudbal je dooooooooooosta napredovao od onda, a mi smo ostali isti, kaskamo u mestu. Sto se tice, fizicki, psihicke spreme, tehnike, taktike... 20 godina smo iza razvijenog sveta po metodologiji, vrlo sam ozbiljan. Hvala batadjoristima na tome. Sve se to vidi i po tome sto dodje osrednji evropski strucnjak, kao sto je Sa Pinto, i odjednom krecemo da igramo bolje, covek pravi ozbiljan skauting protivnika, zna za svakoga imena, tendencije, kako treneri menjaju, kada se postizu golovi... Uveo je sa pomocnim nove stvari jer su igraci bili potpuno nepremni. Da ne idem dalje, covek se pojavi, nit zna jezik nit mentalitet, nista, i krene da deli lekcije.

Morate da shvatite da je ovde fudbal u teskom kurtonu. Nema sistema, prezivljava se samo tako sto se moli bogu da se nekako izadje u Evropu, pa se prezivi do sledeceg kruga. Sada bih svasta jos napisao, ali nemam ni snage. Uglavnom, necemo mi iz blata skoro.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
          Sta ce ubrzo da se ostvari kad imas igrace koji igraju prvu ligu maltene za dzabe? Ja sam Kraljevcanin i Sloga ti je prosle sezone lagano imala ulazak u JSL ali nece jer nemaju para i poslednjih par utakmica prodaju za koliko toliko i molim lepo. To je samo 1 od 100 primera. Neshvatam te u sledecoj stvari: ne znam sta je u tebi probudilo toliki optimizam kada nema nikakvih naznaka da ce se promeniti bilo sta. Zao mi je sto gajis neku nadu i fantaziras. Opet ti se uhvati za onu ,,nada poslednja umire'' ali veruj mi da si verovatno omasio stranicu sa njenom cituljom

edit: ,,Паре пласирамо у Ниш, Ужице, Крагујевац а ви се мало борити сами али имаћете поштено суђење .... Па за 3 год. правимо нови резиме, да ли је боље стање у фудбалу. НИЈЕ. Тражимо нови метод. Све се може, нема предаје!!!!!!!!!!''

---Zasto bi slao pare na drugo mesto i isao u novi pocetak kad godinama ista stvar ne daje znacajnije rezultate? To su samo pusti snovi i neke teorije koje ne mogu da popiju casu vode.
          Зашто би слао паре? Зато што овако не иде и зато што у неког ко дугује 50 милина можеш уложити 50 милиона а он ће тад само бити на нули и ништа се неће промјенити а клубови који не дугују ништа и са 15 милиона могу да направе респектабилне екипе и омладинске школе и да ствари крену на боље

Comment

• Ma ko ce bre u drzavi kojoj je standard ravan zemljama treceg sveta da ima jaku fudbalsku ligu. Ja stvarno ne znam sta pricate vi, stvarno cu da ansabskrajb ovu temu. Koje su bre to gluposti i lupetanja. Cuj ligu da pravis bez jakog standarda, bez sponzora mocnih, bez ideje kako da nateras 50 tv kuca da otkupi prava. Napravis al juce malo.

Comment

• Nece pare nista resiti, procitaj ono sto sam stavio gore, i u tim mali klubovima su isto lopovi, samo lokalni. Jedini, ali jedini spas je privatizacija, tu racunam i vecite, ali to se nece desiti za naseg zivota. Nazalost, duboko sam u toj tematici i ne pricam napamet.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Ma ko ce bre u drzavi kojoj je standard ravan zemljama treceg sveta da ima jaku fudbalsku ligu. Ja stvarno ne znam sta pricate vi, stvarno cu da ansabskrajb ovu temu. Koje su bre to gluposti i lupetanja. Cuj ligu da pravis bez jakog standarda, bez sponzora mocnih, bez ideje kako da nateras 50 tv kuca da otkupi prava. Napravis al juce malo.
                NO SHMI NO FUN <3
                sigpic

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                  NO SHMI NO FUN <3
                  Da takve guramo kao sto je Shmi, ne bi nam bilo mnogo ali bi bilo za nijansu bolje. Bar bi mogao kad igras LS ili EL da vidis da neko muljne kroz noge, ili da predribla trojicu ili da pusti pas u prostor kao na tacni. Al ne pravimo takve, traze se samo trkaci Ziveo zadnji vezni i onaj ko je izmislio tu poziciju. Mater mu jebem.

Comment

Ma ko ce bre u drzavi kojoj je standard ravan zemljama treceg sveta da ima jaku fudbalsku ligu. Ja stvarno ne znam sta pricate vi, stvarno cu da ansabskrajb ovu temu. Koje su bre to gluposti i lupetanja. Cuj ligu da pravis bez jakog standarda, bez sponzora mocnih, bez ideje kako da nateras 50 tv kuca da otkupi prava. Napravis al juce malo.
                    Лако је правити лигу са тим условима али шта кад немаш? предати се, престати гледати фудбал, објестиит се шта ? Наравно ништа од тога, оно што има треба распоредити на прави начин и са толиким талентом резултати ће доћи. Проблем је што се само кукумавчи. Читај постове, не да ми се понављати написано. Сврха је ако не иде, онда преусмјерити новац из БГ барем онај државни и покушати другачије а не исто исто исто исто.

Није ни стара Југа била пребогата, нити је имала најплаћеније фудбалере, али је била већа децентрализација, бољи ситем, велики градови у 1. лиги а не села која чим уђу могу опстајати само ако ће бити филајале тог и тог .....
                    Last edited by ФК Борац Бања Лука; 19-04-13, 01:15.

Comment

• Originally posted by ФК Борац Бања Лука View Post
                      Лако је правити лигу са тим условима али шта кад немаш? предати се, престати гледати фудбал, објестиит се шта ? Наравно ништа од тога, оно што има треба распоредити на прави начин и са толиким талентом резултати ће доћи. Проблем је што се само кукумавчи. Читај постове, не да ми се понављати написано. Сврха је ако не иде, онда преусмјерити новац из БГ барем онај државни и покушати другачије а не исто исто исто исто.

Није ни стара Југа била пребогата, нити је имала најплаћеније фудбалере, али је била већа децентрализација, бољи ситем, велики градови у 1. лиги а не села која чим уђу могу опстајати само ако ће бити филајале тог и тог .....
                      Prvo nema novca. Drugo niko nece da prestane da ga gleda. Trece i najbitnije u staroj Jugi su na snazi bili zakoni koje je UEFA odavno zabranila i cetvrto stara Juga je imala mnogo bolji polozaj kao drzava i 20+ miliona stanovnika iz kojih se moglo naravno naci igraca za 16 timova. Vise ne moze.

I ne nastavljaj sa ovim, bas nije tema za raspravu jer to sto ti pricas nema nikakvog dodira sa realnoscu.
                      Last edited by LBJmvpFORlife; 19-04-13, 01:18.

Comment

Лако је правити лигу са тим условима али шта кад немаш? предати се, престати гледати фудбал, објестиит се шта ? Наравно ништа од тога, оно што има треба распоредити на прави начин и са толиким талентом резултати ће доћи. Проблем је што се само кукумавчи. Читај постове, не да ми се понављати написано. Сврха је ако не иде, онда преусмјерити новац из БГ барем онај државни и покушати другачије а не исто исто исто исто
                        Resenje je da drzava skroz izadje. Jedino resenje. Ali to se nece nikad desiti. Kao sto nece pustiti pare iz Bga. Evo mi u Vojvvodini kukamo i molimo svaki put za pare za budzet Pokrajine, trebalo bi po Ustavu da je 7%, a nikada se ne dobija vise od 4.5, cini mi se da je to rekord, 2009. A prihoduje se budzetu oko 30%. Eto ti ilustracija koliko su spremni da salju pare van Bg. Ne znas kako je, veruj mi, pa bolje ne moralisi, smesan ispadas ovde.

Comment

Prvo nema novca. Drugo niko nece da prestane da ga gleda. Trece i najbitnije u staroj Jugi su na snazi bili zakoni koje je UEFA odavno zabranila i cetvrto stara Juga je imala mnogo bolji polozaj kao drzava i 20+ miliona stanovnika iz koje se moglo naravno naci igraca za 16 timova. Vise ne moze.

I ne nastavljaj sa ovim, bas nije tema za raspravu jer to sto ti pricas nema nikakvog dodira sa realnoscu.
                          Па да. Значи опет на крају закључак више не може, они су иимали то и то, нама треба то и то.

Пара има. Чак мислим и много више него што су биле плате играча некад. Али гдје су паре, ајде да видимо плате играча прве лиге по клубовима па ћете видјети гдје има пара и зашто ту има превише а тамо нема ни за хреновке

И сад је на располагању тржиште од 20 милиона, ево Арена се пробила у све земље значи маркетинг потенцијал лиге је ту, играчки потенцијал свих бивших република такође али ми за доброг играча из Хрв стављамо знак СТОП јер је непожељан а разне њихове пјеваљке су итекако пожељне. Само систем промјенити и све ће кренути на боље. Немају ни кипрани, ни ови ни они пара колико остали али направе резултате у Европи добрим радом

Арена - јака спортска тв има, имамо клубове коју су брендови, имамо и пар нових стадиона, имамо много талентоване играче, пара ће се за нормалан развој и живот фудбалера намакнути .... Шта нам треба још, систем
                          Last edited by ФК Борац Бања Лука; 19-04-13, 01:24.

Comment

Па да. Значи опет на крају закључак више не може, они су иимали то и то, нама треба то и то.

Пара има. Чак мислим и много више него што су биле плате играча некад. Али гдје су паре, ајде да видимо плате играча прве лиге по клубовима па ћете видјети гдје има пара али нема резултата.

И сад је на располагању тржиште од 20 милиона, ево Арена се пробила, играчки потенцијал свих бивших република такође али ми за доброг играча из Хрв стављамо знак СТОП јер је непожељан а разне њихове пјеваљке су итекако пожељне. Само систем промјенити и све ће кренути на боље. Немају ни кипрани, ни ови ни они пара колико остали али направе резултате у Европи добрим радом
                            Dobro brate jeste. Srbija do Tokija.

Comment

• Pobogu, sve nelegalne pare iz Evrope na Kipru, kako nemaju para Bila jedna od boljih ekonomija EU, spram broja stanovnika, do nedavnog topljenja banaka. I to je uradjeno planski da sve pokradu.

Comment

• Nemamo pare za porodilista, za inkubator ispod 30 godina. Ne radi svaki 4.covek. Putevi krpljeni kao da si kupio kod ciganina levis farmerke. Infrastruktura ocajna ali imace dovoljno para da nam fudbal procveta. Bitno je da imamo nadu i bitan je sistem ostalo cemo lako.
                                Last edited by Condition23; 19-04-13, 01:31.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X