Ne,ne mislim da treba da pevaju kome je sta volja ako su to uvredljive pesme.U svlacionici ili kod kuce neka peva ko sta hoce
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako god ovo da se završi za Zvezdu je dobro što je konačno nađen trener u koga se vjeruje, koji zna raditi i kome prvi poraz ne znači i gubitak mjesta. Dobro je i što se toliko omladinaca uvodi u tim i sve u svemu izgledaju bolje nego jesenas ali za mene je mjerilo samo Evropa. Ne pokažu li se tamo ovo sve je pi.anje uz vjetar a morali bi svake god. igrati barem grupu LE u odnosu na ulaganja, uslove, navijače...
Vojvodina me je malo iznendaila. Tim koji ima takve uslove, pripreme, budžet morao bi da igra dominantnije. Izgleda da je ulaganje u nekoliko zvučnijih imena za sad promašaj jer oni u formu neće ući Bog za do kad a takve partije mogli su da pružaju i mnogo jeftiniji domaći omladinci. Sve u svemu pozdrav za braću iz NS a igra na terenu mora biti bolja, ova ne obećava trofejРК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Chudna pobjeda grobara na Vracharu..A i 'mali' perovic kao da ne zeli da sutira u gol ovih..da li zbog zvezde..da li ....ko zna...opet kazem,cudna pobjeda grobara kao i mnogo puta do sad...
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
-
Pa da,Partizan ima najlosiji tim i bez pomoci Toleta ne bi mogao da pobedi nijedan od ovih velikih klubova koji se takmice u JSL a posebno jednu ekipu koja igra najlepsi fudbal,koja ima najbolje igrace ali ih poslednjih 5 godina stalno sudije sputavaju i namestaju da Partizan bude prvi.
Comment
-
Nema nista cudno oko jucerasnje Partizanove utakmice, mnogo su bili bolji, Rad je odigrao losu utakmicu, to je to. Nemojmo da nas hvata paranoja. Nijedna sudijska odluka. A Perovicevi promasaji su posledica njegovog neznanja zbog kojeg je i najuren i Zvezde, a ne nekok drugog scenarija. Uostalom, ako ne mogu da mu isplate 20 000 eura za ono sto je odigrao, i ne zasluzuju da pomogne u borbi za titulu ;)Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Duka View PostDzaba ti ta ironija;) i vrapcima su jasne neke stvari.Last edited by Drazen 3; 01-04-12, 11:23.
Comment
Comment