ma nema povratka za partizan,zvezda vosa finale kupa....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNije me sramota da cestitam...a ti ko da ne znas kakav je nas fudbal i koliko je tesko pobediti u revansu 2-0.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostZajebi me bre vise ti sa tvojim Stanojem. Ako ne vidis da igram bolje od zvezde,onda nemamo sta da pricamo.
Dosta na temu bivseg trenera Partizana. Komentarisi utakmicu.
Originally posted by AK47 View PostNije on kriv sto su Ilic i Diarra promasili dva zicera,nije do trenera nego do lose reakcije odbrane i neiskoristenih sansi,dzaba da je Mourniho trenerSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ako im uvalimo u sledecoj jedan na brzinu, imamo sanse, nada poslednja umire. Ajde da smo odigrali ocajno, pa da razumem, ali prosto lopta nije htela u gol, oni 2 suta 2 gola i to je to, a i ne mozemo da dobijemo tekmu sa Babovicem i Vukicem koji 2 lopte nisu primili kako treba..
NAPRED PARTIZAN!!sigpic
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostNije me sramota da cestitam...a ti ko da ne znas kakav je nas fudbal i koliko je tesko pobediti u revansu 2-0.
Comment
Comment