Partizan vodi na Karaburmi 2:1 OFK moze do povoljnog rezultata;) Pazarci na korak od cijelog plijena..Kragujevchani opet dobri za sada,vode protiv Javora 1:0..slijedi drugo poluvrijeme!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakav tim iam Jagodina....
Pojacali su se zimus i blizu su 3-e pobede u ovoj polusezoni.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
ja sam vec upisao 3 boda protiv bsk-a valjallo bi nabachit gol razlikku jbg...mozda bude neophodno,ako budemo imali isti broj bodova na kraju sa partizanima jbg,vjeciti optimista i potpuno lud za zvezdom
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Radnicki pobedio u Smederevu 2-1 strelci Rosic i Spalevic za Radnicki i Brasanac za Smederevo...
Radnicki veoma dobro odigrao i ako Vojvodina odigra nereseno izjednacice se na 3. mestu na tabeli i imace isti broj bodova kao i Vosa.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Drazen 3 View PostNeki To je lose
Edit: I zaboravili su Bobana Zdravkovica,, kome treba takva lista. Marakano, Marakano...Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment