Dakle,Sloboda-Partizan 0:0 Znaci,Sloboda se jeste branila,ali to im ne moze biti izgovor jer su imali par lijepih situacija,sansi za gol..nisu umjeli i saada smo im prisli na samo 6 bodova dragi moji prije samo 7 dana bilo je 10 a sada 6 znaci,opaaaaa!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakvo govedo, pa ruka mu se osusila...
http://www.mozzartsport.com/vesti/13...ra-markovica-/
Udariti dete od 18 godina, sramota!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostKakvo govedo, pa ruka mu se osusila...
http://www.mozzartsport.com/vesti/13...ra-markovica-/
Udariti dete od 18 godina, sramota!
Comment
-
-
posle onkvog bunkera Slobede-igraci Partizanai su trebali da sto vise sutitraju sa 20-25 pa i 30 metara-jedna bi zavrsila u mrezi,ali kada se pokusava da se sa loptom udje zajednp u mrezu uvek ospadne nereseno.Nemoze Grant odjednom da popuni kockice.Nijedan OZBILJNI evropski tim nemenja igrace a pogotovo TRENERE kada imaju toliku prednost..to se radi posle prvenstva.
I ako je doslo do samo 6 poena-NISTA se nije promenilo razlika i dalje velika,mi moramo da vezemo jedno 5.6 pobeda i uz dva kiska partizanovaca --e tada bi imali sase-sve dok nedodje na 2 poena NEMA PEAZNIH PRICALast edited by anubora; 12-03-12, 12:41.
Comment
-
Originally posted by anubora View Postposle onkvog bunkera Slobede-igraci grobrcici su trebali da sto vise sutitraju sa 20-25 pa i 30 metara-jedna bi zavrsila u mrezi,ali kada se pokusava da se sa loptom udje zajednp u mrezu uvek ospadne nereseno.Nemoze Grant odjednom da popuni kockice.Nije dan OZBILJNI evropski tim nemanje igrace a pogotovo TRENERE kada imaju zoliku prednost..to se radi posle prvenstva.
I ako je dodlo do samo 6 poena-NISZA se nije promenilo razlika i dalje velika,mi moramo da vezemo jedno 5.6 pobeda i uz dva kiska grobarcica --e tada bi imali sase-sve dok nedodje na 2 poena NEMA PEAZNIH PRICA
Comment
-
Originally posted by anubora View Postposle onkvog bunkera Slobede-igraci grobrcici su trebali da sto vise sutitraju sa 20-25 pa i 30 metara-jedna bi zavrsila u mrezi,ali kada se pokusava da se sa loptom udje zajednp u mrezu uvek ospadne nereseno.Nemoze Grant odjednom da popuni kockice.Nije dan OZBILJNI evropski tim nemanje igrace a pogotovo TRENERE kada imaju zoliku prednost..to se radi posle prvenstva.
I ako je dodlo do samo 6 poena-NISZA se nije promenilo razlika i dalje velika,mi moramo da vezemo jedno 5.6 pobeda i uz dva kiska grobarcica --e tada bi imali sase-sve dok nedodje na 2 poena NEMA PEAZNIH PRICA
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by anubora View Post---auuuu kao da sam pijan pisao
Comment
Comment