Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostOdličan tekst na temu "Za ili protiv regionalnih liga Ex-Yu"
http://sportklub.rs/Blog/Vladimir-Ve...-daj-Boze.html
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostJa ne vidim ništa, stranica ne može da se otvori.
Comment
-
-
Originally posted by belgrade_owl View PostNi ja ne vidim nista osim problema u regionalnoj ligi, toga nam je dosta
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostA ti pretpostavljam zagovaraš tu regionalnu ligu ?
Comment
-
Miši pred svaku izjavu postaviti dreger ne bi li se ustanovilo na koliko je promila.
Počeo je baš srati u zadnje vreme i glumiti neku trenersku veličinu.
Kad gledam ponašanja Miše, Lalata i sličnih pravo je osveženje džentlmensko-gospodsko ponašanje Save i Miloja, sada i Dekija.
Послато са SM-A605FN помоћу ТапатокаLast edited by Ruzni Prljavi Zli; 15-02-20, 10:46.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostDanas, koliko ja znam, Čuka je već prežalila bodove i bez pet-šest standardnih igrača na Čairu...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment