Originally posted by Stojanče
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Constantin View PostE tu ćeš se Stojanče nagledati regularnog fudbala...Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
А господо где је то фудбал регуларан?
Синови анархије
Last edited by Cassius Clay; 15-09-19, 16:45.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostНе би ни ВАР променио ништа. Видео сам колико нам је помогао против Швајцарске. Тако и овде. Гледао би судија ВАР када ом хоће.
Исти је то курац.
Оно што ви као навијачи Партизана треба да гледате су парламентарни избори и ко побеђује.
ВАР-ови, ФАРЕ, УЕФА, пароле, документације, то вам ништа неће помоћи.
Tacno je da ce i sa video tehnologijom postojati propusti ali ce oni biti daleko manji. Uostalom, zato svi beze od video tehnologije jer su svesni te cinjenice.....mnogooo je veca odgovornost sudija u tom slucaju. Niko u srpskom fudbalu nije bezgresan ali video tehnologiju ne izbegavaju bas svi.Last edited by tamonajugu; 15-09-19, 19:11.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPa do juče je sve bilo regularno.
Šta se odjednom promenilo.
Lalat otkrio razne anomalije ili je pi sredi nešto drugo, treće?[emoji848]
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
A ko kaže da je bilo....???
Sezona, pre nego što je Lalatović došao u Radnički, a koja je započela "opaskom" Lalata na Čairu, kada se iz svog restriktivnog prostora obratio Tončevu rečima "Da ja imam ovakvo suđenje bio bih prvi"...na šta mu je Tončev odgovorio "Pa ti dođi"...i sledeće sezone je došao. Znači u toj sezoni, pre Lalatovića su nam sudije tako fino duvale u doope i kad god je trebalo da se prelomi rezultat dobijali smo penale....Sezona u kojoj je vodio Lalatović Radnički nije bila takva. Imali smo jak tim, daleko jači od prethodne sezone, a poprilično jači i od današnjeg tima. Pomogle su sudije protiv Napretka u Nišu, da ne izgubimo i to je bilo to. Što se sudija tiče, Mažić je propustio da svira penal protiv Partizana, ali za crno-bele kad je Pankov igrao rukom. Drugih "sudijskih nepravdi" nije bilo. Što se "nameštanja" tiče....sumnjive su utakmice protiv Proletera u Novom Sadu i Partizan u Kupu, utakmica u Nišu...
Ali..ko šta tu može da dokaže. To je vrlo teško. Eno, neki po Nišu pričaju kako smo namerno pustili Vojvodinu. Kao...
Problem je što je ovde prebiše priče "drž'te lopova" a u suštini previše je materijala za jedno suspendovanje takmičenja. To nema niko cojones da uradi, a i kako bi , kad bi se na taj način partije pdrekle svog plena.
Zamisli...da se donese dekret da svi predsednici klubova napuste iste, Upravni odbori budu raspušteni i svako ko je imao neke veze sa FK dobije zabranu da ne sme, osim kao gledalac na tribini, da prismrdi bilo kom FK. Šta bi radio Terza ? Bio bi moler? Onaj smešni debeljan profesor iz Partizana, kome ja ne bi dao ni OTO da predaje, koji je umislio da Pravo počinje od njega bi vrv služio u nekom KPD .....(da ne preteram ipak). Onaj što pravi "specijale" bi mogao vrv da vodi rubriku u Kuriru "pijačni barometar"... Tončev ? ..jes ono on ima državnu funkciju, a ja bi ozbiljno porazgovarao s onim koji mu je dodelio, mogao bi kod brata Novice, na građevinu...npr. da rukovodi mešalicom.
Nema ništa druže moj...neće se ovde ispraviti "kriva Drina"...možda se ev. i završi tu nešto sa Radničkim...rang niže i sl. ali to nije dovoljno. Džabe se izbeljuju zubi kad su koreni truli....
Comment
-
Kaže Gorbari traže od igrača Partizana da napuste derbi ukoliko bude "sudijske krađe" , da li misle na sudijsku krađu kao u derbi meču na Marakani kada je poništen čist gol Bena za 1:0, pa onda Partizan dao gol iz ofsajda, pa na kraju oprošten čist crveni karton Pavloviću za udaranje laktom ?
Comment
-
Originally posted by brajkula View Postkaže gorbari traže od igrača partizana da napuste derbi ukoliko bude "sudijske krađe" , da li misle na sudijsku krađu kao u derbi meču na marakani kada je poništen čist gol bena za 1:0, pa onda partizan dao gol iz ofsajda, pa na kraju oprošten čist crveni karton pavloviću za udaranje laktom ?
шта ако послушају ту једну фракцију да изађу а друга их у инат натера да остану само да би овима контрирали.
жив био мој деда још 100 година. каже брат против инђије за први пенал - чист пенал. :d он би га досудио за звезду са центра ако треба.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostKaže Gorbari traže od igrača Partizana da napuste derbi ukoliko bude "sudijske krađe" , da li misle na sudijsku krađu kao u derbi meču na Marakani kada je poništen čist gol Bena za 1:0, pa onda Partizan dao gol iz ofsajda, pa na kraju oprošten čist crveni karton Pavloviću za udaranje laktom ?
Uroše, oni sa istočne tribine (koji god da su).Last edited by nebitan; 17-09-19, 11:15.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment