Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma sve u svemu,bilo je sranje.Jedino sto mene raduje kao navijaca Partizana je pobeda,ali nista osim toga.Igra ocajna,ovi nasi se gadjaju medjusobno bakljama,vasi ne dozvoljavaju igracima da udju u svlacionicu...ne moze niko one bolesne bahanalije da opravdava ljubavlju prema klubu.Klub se ne voli tako.Ono su bolesni umovi,pa vi sad pricajte sta hocete.
Srpski fudbal jos jednom potvrdjuje da umire iz dana u dan.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostMa sve u svemu,bilo je sranje.Jedino sto mene raduje kao navijaca Partizana je pobeda,ali nista osim toga.Igra ocajna,ovi nasi se gadjaju medjusobno bakljama,vasi ne dozvoljavaju igracima da udju u svlacionicu...ne moze niko one bolesne bahanalije da opravdava ljubavlju prema klubu.Klub se ne voli tako.Ono su bolesni umovi,pa vi sad pricajte sta hocete.
Srpski fudbal jos jednom potvrdjuje da umire iz dana u dan.
Comment
-
Kvalitet fudbala na derbiju po meni nije nista iznenadjujuc,tako sam i ocekivao,a i nije bilo bas lose,toliko igraci mogu
Comment
-
Problem i kod vas i kod nas u derbiju je taj sto se izgubio "duh" derbija.Jer tu je sve vise igraca iz Brazila,Gane, i ostalih stranih drzava kojim derbiji predstavljaju obicnu utakmicu kao i svaku drugu,za razliku od igraca koji su kao mali navijaali za taj klub,isli na derbije i za koje taj mec predstavlja sve.
Comment
-
Tako Hamza treba da bude,ali kod nas se neretko desava da stranci vise ginu za dres nego domaci igraci
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostProblem i kod vas i kod nas u derbiju je taj sto se izgubio "duh" derbija.Jer tu je sve vise igraca iz Brazila,Gane, i ostalih stranih drzava kojim derbiji predstavljaju obicnu utakmicu kao i svaku drugu,za razliku od igraca koji su kao mali navijaali za taj klub,isli na derbije i za koje taj mec predstavlja sve.sigpic
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostProblem i kod vas i kod nas u derbiju je taj sto se izgubio "duh" derbija.Jer tu je sve vise igraca iz Brazila,Gane, i ostalih stranih drzava kojim derbiji predstavljaju obicnu utakmicu kao i svaku drugu,za razliku od igraca koji su kao mali navijaali za taj klub,isli na derbije i za koje taj mec predstavlja sve.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View Post500 puta vise mrzim '' realne '' navijace nego okorele cigane, najgori ste vi u fazonu dobro smo igrali i jedni i drugi. Kakav covek moras da budes da bi bio realan po pitanju derbija jbt :Ssigpic
Comment
Comment