Hvala Čivi.[emoji3]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tamonajugu View Postjer kao sto si napisao za ulazak u LS se dobija 4 boda i ostali bodovi koje osvojis u grupi se odmah racunaju dok se za ulazak u LE ne dobija nista plus startujes sa -2 boda sto znaci da tek kad osvojis 2 boda racunaju ti se ostali bodovi koje osvojis.
Za ulazak u LŠ se dobija 4 boda podeljena sa broj timova u našem slučaju 4.
Dakle dobijaš 1 bod po timu i to jedina prednost.
Pobede i porazi se boduju isto i u LŠ i u LE
Pobeda nosi 2/4 a nerešeno 1/4
Dakle Zvezda je prošle godine donela ulaskom u LŠ 1 bod za ulaz+0.5Liverpul+0.250Napoli
Ukupno 1.750
Cela liga je na kraju kvalifikacija imala 4.250
Primera radi Zvezda i Partizan su u LE kad su prezimili doneli ligi sledeće:
Zvezda 2pobede+3nerešena+nerešeno u nokaut fazi=2
Partizan 2pobede+2nerešena+nerešeno u nokaut fazi= 1.750
Ukupno.. 3.750
Drugim rečima moraš da pobediš i odigraš nerešeno u LŠ da bi nabrao isti koeficijent kao kad prodješ grupu u LE..
A složićemo se da je za slabije timove retkost rezultat koji je Zvezda ostvarila prošle godine u LŠ, dok prolaze grupe opušteno.Last edited by Chiwwi; 23-08-19, 14:01.
Comment
-
Covek u Partizanu koji je zaduzen za to svake godine govori o tome tako da sam 100% siguran u to. Mozda ima na ovom snimku gde to kaze ovaj cela https://www.youtube.com/watch?v=elc0b4lCWsI od 51:50
Inace zna svaki detalj u vezi bodovanja, perfektno poznaje tu tematikuLast edited by tamonajugu; 23-08-19, 13:36.
Comment
-
Nema sigurno evo sad sam preračunao sezonu 17/18 kad su oba tima prezimila svaki meč..
Dakle prvo kvalivikacije:
1.Mladost Lučani 2poraza=0poena
2.Vojvodina 1 pobeda=0.250
3.Partizan 2pobede+3nerešene=0.875
4.Zvezda 5pobeda+3nerešene=1.5
Princip koji važi za kvalifikacije je sledeći:
Pobeda 1poen/broj timova 4=0.250
Nerešeno 0.5poena/4=0.125
Grupna faza i nokaut faza:
1.Zvezda 2pobede+3nerešene+1nerešena u nokaut fazu=2poena
2.Partizan 2pobede+2nerešene+1nerešena u nokaut fazi=1.75
Princip bodovanja u grupi i nokaut fazi je 2 poena za pobedu i 1 poen za nerešeno podeljeno sa 4 tima.
Sam plasman u LE ne donosi ništa.
Dakle Ukupno=6.375
Toliko je Srbija i imala pre dve godine..
Sad ću da nadjem i link UEFE znam da sam ga čitao.Last edited by Chiwwi; 23-08-19, 13:59.
Comment
-
Evo ovde po sezonama od 2015/16 pa sve do ove sada sezone County Ranking Srbije i bodovi koji su osvajanli klubovi po tim sezonama
Ovo je performans klubova Crvena zvezda i Partizan u sezonama 2015/16 pa do ove aktuelne 2019/20.
Last edited by Jaqen Hghar; 23-08-19, 14:07.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostNema sigurno evo sad sam preračunao sezonu 17/18 kad su oba tima prezimila svaki meč..
Dakle prvo kvalivikacije:
1.Mladost Lučani 2poraza=0poena
2.Vojvodina 1 pobeda=0.250
3.Partizan 2pobede+3nerešene=0.875
4.Zvezda 5pobeda+3nerešene=1.5
Princip koji važi za kvalifikacije je sledeći:
Pobeda 1poen/broj timova 4=0.250
Nerešeno 0.5poena/4=0.125
Grupna faza i nokaut faza:
1.Zvezda 2pobede+3nerešene+1nerešena u nokaut fazu=2poena
2.Partizan 2pobede+2nerešene+1nerešena u nokaut fazi=1.75
Princip bodovanja u grupi i nokaut fazi je 2 poena za pobedu i 1 poen za nerešeno podeljeno sa 4 tima.
Sam plasman u LE ne donosi ništa.
Dakle Ukupno=6.375
Toliko je Srbija i imala pre dve godine..
Sad ću da nadjem i link UEFE znam da sam ga čitao.
Moja greska lose sam sve objasnio - u pitanju je to da se ne racuna ako imas 2 boda ili manje osvojenih u grupi LE ali da se posle ako osvojis vise bodova sve racuna ukupno. Znaci ako imas samo jednu pobedu ili samo dva neresena rezultata - to se racuna kao da imas 0 uefinih bodova. Sve sto osvojis preko toga racuna se zajedno sa tim. Postoji ta zackoljica u LE.Last edited by tamonajugu; 23-08-19, 14:04.
Comment
-
Zvezdi se sledeće godine briše ona godina kada smo izbačeni.
To je dobro za nas.
SpoilerMali off,
Chiwwi
http://www.novosti.rs/vesti/planeta....inuta-i-otisla
Vidiš li kakve smo budale ti i ja...Nećemo da širimo temu, neka pročitaju ovo jajoglavci i umru od sramote.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostE to je već ok.
Ali opet više može da se nabere u LE nego u LŠ.
Zvezdina prošlogodišnja sezona je izuzetak realno.Last edited by tamonajugu; 23-08-19, 15:18.
Comment
-
Kako god.
Škoti nam dišu za vratom i bilo bi dobro da ispadne bar jedan klub jer će se nabrati mnogo poena u LE ako prodju i Seltik i Rendžers.
Zatim Grčka ima još tri predstavnika i sva je prilika da će ostati još samo Olimpijakos u LŠ što je dobro.
Kipar-Apoel ide u LE najverovatnije.
Hrvatska- Dinamo u LŠ što je po meni dobro jer smatram da bi ovakav Dinamo u LE daleko dogurao i nabrao bodove dok će u LŠ da izvuče jednu nerešenu u najbolju ruku.
Rijeka-tu treba navijati da ispadnu od Genta to će nas lansirati ispred njih siguran sam.
(Naravno ovo ne važi za one što navijaju za Hrvate)
Švajcarska-za sad ima smešne bodove ali to je zato što im je zadnji koef koji je bio veliki obrisan a ove godine zbog dobrog koef kreću kasnije sa kvalama i nisu mogli da naberu koef ali zato će u grupnim fazama da nas sustignu sigurno..
I to je to..
Što se nas tiče mi smo za sada na 2.750 što je manje više ok..
Ako se i Partizan i Zvezda plasiraju po planu to je još 1.250 dakle 4 ukupno do početka grupnih faza što je super..
To do kraja ide sigurno na 5.5-6 i baca nas na granicu 15-tog..
Ako i ne budemo 15ti bićemo 16-18 sigurno a to povlači još bolju start-up situaciju u kvalifikacijama negoli što je bio slučaj ove godine za sve klubove..
Bitan je kontinuitet i da nema "rupa"
Ako ne dodje 15to sad, doći će u naredne dve godine.
Tri godine zaredom po 6 koeficijent je super još naredne godine branimo oko 4 i oko 2, tu nam je Škotska najveći konkurent.Last edited by Chiwwi; 23-08-19, 15:35.
Comment
-
Ako ne dodje 15to sad, doći će u naredne dve godine.
https://www.uefa.com/MultimediaFiles...2_DOWNLOAD.pdfLast edited by tamonajugu; 23-08-19, 15:47.
Comment
-
Comment