Имао сам доста стварчица око данашње утакмице да поставим овде, али решио сам да бојкотујем. Можда и за стално. Разлог томе је брисање постова, мојих, Кроносових и Ганцових, од стране Брајкуле. "Колега" Брајкула, за две године, колико смо заједно модератори на овој теми, qrtzem није мрднуо да ради свој посао, учествовао више пута у расправама које се биле непримерене форуму, али је решио да покаже ко је газда овде и без икакве консултације обрисао као СПАМ-ове. Колегијално, нема шта.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Daj bre Konstantine, čemu to? Ništa strašno se nije desilo a šteta bi bilo izgubiti te na ovom forumu (nije samo što moderišeš) imaš dobre insajd info iz Radničkog a moglo bi se reći i šire, uravnotežene postove i sada da te nešto izbaci iz koloseka za šta sam možda (postovi) ja i najveći vinovnik , malo je bez veze.
Brajkula je uradio ono što je smatrao dobrim za forum, rešite to između sebe prepiskom, popijte po piće u virtuelnoj kafani i da nastavimo bitku sa tastaturama...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Tim iz nase beton lige bi razbio ovaj Partizan kada bi sudija normalno svirao,oni jednostavno ne znaju fudbal da igraju i ne znam gde su oci tim trenerima koji su ih uveli u fudbal,izuzetci su stvarno retki Zdjelar svetski sampion u mladjim kategorijama,koji je iskljucivo zadnji vezni i nema kreativca ispred sebe i nekada bili fudbaleri Sasa Ilic i Bambi Tosic,ovo ostalo ja ne znam ko im dade loptu.
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRutinski sa Lalatom.
Ja se nadam da je ovo drugo u pitanju, da je obecao Vazuri."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
A što bi se igralo u Nišu? I što bi se neko iz Niša bunio? Postoji li Subotica? Kragujevac? Čačak? Kruševac? Užice? Jagodina?
Ako je neko imao povlašćen tretman posle BGa u sportu u poslednje vreme to je Niš.
Što bi navijači išli iz Beograda da gledaju dva BG kluba u Nišu? Ako već treba da bude van BG neka se igra u Subotici npr za promenu.
Comment
Comment