Originally posted by Stojanče
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I ja budala odigram da ce partizan da pobedi,nisam izgleda svestan koliko treba Vucelic da unisti Partizan. Kako se ovde igra uopste fudbal,teren je idealan za vatepolo kad vec nemamo bazene. Evo dadosmo gol,ipak ne sme Vucelic da nas izbaci iz Evrope,uradice to Malta ili Farska Ostrva.
Comment
-
-
Originally posted by Stojanče View PostKunem se u Vučka a ti mi i dalje ne veruješ, pa da li je to moguće?Last edited by Constantin; 01-05-19, 19:01.
Comment
-
Originally posted by Constantin View Post
Da ne dođe do zabune, ja nemam ništa protiv toga što je Radnički juče pobedio, samo kažem da je liga cirkus, a vidim da o tome postoji i konsenzus na forumu.
Comment
-
Oba puta je duel na Karađorđu bio malo čudan. Ako ne grešim i tada a i sada Proleter je imao prednost na poluvremenu ali onda sledi žestok pad, možda zbog kvaliteta Radničkog, možda zbog nečega drugog, i okrećete sa lakoćom, kladioničarskim žargonom iz prelaza.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostOba puta je duel na Karađorđu bio malo čudan. Ako ne grešim i tada a i sada Proleter je imao prednost na poluvremenu ali onda sledi žestok pad, možda zbog kvaliteta Radničkog, možda zbog nečega drugog, i okrećete sa lakoćom, kladioničarskim žargonom iz prelaza.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
Comment