Originally posted by belgrade_owl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Constantin View PostA zajebi ti to druže što znaš S vama seljacima nema nikakvih dilova. I onaj Marjan Rističević bejaše dolazio pred Skupštinu s traktorom, borio se za seljaka, imao nekakvu Seljačku stranku, a pogledaj danas...ugojio se k'o krme i samo blebeće......ne može dvadup da se zajebemo
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostMani te falš seljake. Pa ja bih se pre zapalio nego narod prevario. Greh je sumnjati u mene moj Konstantine.
Comment
-
Originally posted by suptil View PostKonstantine kakav je to indirekt bio. Ja nisam video neposrednu situaciju. Nisu vracali snimak, Video sam samo da je sudija podigao ruku za indirekt...
P.S. Znam samo da Bratića, koji je isključen, to sam video i otišao za Krunićem obezbeđenje nije moglo da zadrži. Jesu ga u prvom momentu zaustavili 2-3 ona Sjekuritija, onda mu je izbnutra Krunić nešto dobacio, ovaj je razgrnuo obezbeđenje i onda se nije ništa videlo, ali je Bratić uleteo u svlačionicu Čukaričkog. Mislim da je iznabembao Simu...Last edited by Constantin; 25-04-19, 18:41.
Comment
-
I pre indirekta prokomentarisao sam da ce sudija da navlaci za bele. Apsolutno mi nije jasno zasto je toliko nemiran bio zid Radnickog, pa se i pre suta gotovo raspao i ostavljen dovoljan prostor da lopta prodje kroz sredinu zida. Svi igraci u zidu znaju da je to zadnja sansa za Cukaricki i nisu disciplinovani u zidu. To mije malo morbidno osim ako neko nije uso kod nekog igraca Radnickog. Ali ajde necemo teorije zavere.
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostTvoja prognoza za derbi Konstantine? Za koga ćeš navijati?
Trenutna tabela:
Comment
-
Originally posted by Stojanče View PostTa želja neće da te mine Konstantine. Vaš bivši igrač će danas rešiti pitanje pobednika. Legenda Pavkov.
Comment
Comment