Ne znam bas da li je morala onolika ograda da se postavi, a sipke debele ko stativa.... Moglo je sve to mnogo bolje i nije mi jasno zasto je jedan stadion Metalca svima dovoljan i zasto im to ne posluzi kao primer....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tamonajugu View PostNe znam bas da li je morala onolika ograda da se postavi, a sipke debele ko stativa.... Moglo je sve to mnogo bolje i nije mi jasno zasto je jedan stadion Metalca svima dovoljan i zasto im to ne posluzi kao primer....
Inače, za Metalac se slažem, često ga navodim kao primer, da su počeli već da me zajebavaju drugari, iz fudbalskog sveta, koliko to često pominjem...
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostTa ograda stoji tu preko 20 godina. Samo su je ofarbali, za novu nisu imali. Kad bi Recko imao 4 mil € na raspolaganju za stadion, napravio bi i on kao Metalčev stadion....ili bar upola manji za ise pare ;)
Inače, za Metalac se slažem, često ga navodim kao primer, da su počeli već da me zajebavaju drugari, iz fudbalskog sveta, koliko to često pominjem..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKecaju te za to sto si rado vidjen gost u Keju na Despotovici?
Comment
-
Originally posted by Uroš View Post
Nego on kao parafrazira šta sam ja rekao a nisam to rekao u životu i pravi idiota od mene. To samo govori kakav je on čovek.
U sustini, ovde je moderacija i najbolja, zato i nema toliko mnogo ekscesa.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostJa sam svuda rado viđen gost, osim na JNA"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Trenutno sam na skuplju tarifu, a sad su skupe pare, ali kad se večeras vrnem u postojbinu, delim nagrade.... po zasluzi.Last edited by Constantin; 23-03-19, 21:45.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostTrenutno sam na skuplju tarifu, a sad su skupe pare, ali kad se večeras vrnem u postojbini, delim nagrade.... po zasluzi."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostAh, meraka sa veceri rane.
Kao što obećah.....uz razumevanje za stvaralačku slobodu tute bugarina ovakvi performansi su nedopustivi.
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostSavo za diplomski progutao Toleta pa ušao u savez, ovo je magisterij..
.. čeka se doktirat (čitaj selektorat)
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostVidiš da se iz fotelje vraća na klupu..
Comment
Comment