Secam se kada je dolazio, zonglianje , predstava za laike, novinari kao Mesi da dolazi i nista. 2 miliona su mpgla biti iskoriscena da zadrze neke svoje mladje igrace, ili dobre povratnike poput Krsticica oni poleteli i eto nista.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@VALTER
Vučelić za Blicsport: Suma nije potpisao za Partizan, Zvezda za njega nudi ludačka dva miliona evra
https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...ka-dva/p95nprr
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View Post@VALTER
Vučelić za Blicsport: Suma nije potpisao za Partizan, Zvezda za njega nudi ludačka dva miliona evra
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostZnači..."navuko" ga Terza..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View Post@VALTER
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostNe kontam ovo postavljenje linka , to sam i sam rekao, najskuplji transfer u istoriji srpskog fudbala, milion i 650 sa platom preko dva milionceta.. Terza iako je nudio mada ne verujem zestoko ga je navukao i ispali su jos i glupi .Last edited by kronostime; 10-09-18, 11:01."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostJa mislim da je Suzukara koštao 2.5 miliona, čak sam i siguran."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Suzuki....taj jedino nama dao dva gola u Kupu na Čairu. Što se tiče Salasa i BArkosa, ja mislim da se Zvezda zajebala oko njih. U Zvezdi su bili navučeni na priču tipa Barkosa "zamenili" na aerodromu, a njemu Iguin bio rezerva u reprezentaciji. Mislim da je i Salas imao finačku karijeru. Jbg...ne možeš sve uvek da pogodiš...
Comment
-
Imali smo i mi nekakve hrvatske i makedonske internacionalce koji za dve godine ni minuta nisu odigrali i uredno naplatili svoje transfere. Jedan je bio godinu ipo povređen. A imali smo i transfere gde smo bili plaćeni da igrači imaju određenu minutažu npr. Kazahstanac Buržuan Turisbek (kasnije je postao reprezentativac Kazahstana - jak mu je menadžer jbg), zatim Turčin Ozer (10-ak minuta na nekoj prijateljskoj i 5-6 na nekoj Kup utakmici)....
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostImali smo i mi nekakve hrvatske i makedonske internacionalce koji za dve godine ni minuta nisu odigrali i uredno naplatili svoje transfere. Jedan je bio godinu ipo povređen. A imali smo i transfere gde smo bili plaćeni da igrači imaju određenu minutažu npr. Kazahstanac Buržuan Turisbek (kasnije je postao reprezentativac Kazahstana - jak mu je menadžer jbg), zatim Turčin Ozer (10-ak minuta na nekoj prijateljskoj i 5-6 na nekoj Kup utakmici)...."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment