Originally posted by Uroš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Uroš View PostJa posledniih 10 godina slušam navijače Partizana kako uvek plaču a osvojili su 70% titula.
Koji su ti koji nameštaju za nas kad vi uzeste većinu titula? Šta mi ne umemo ni da namestimo, a prepošteni Partizan sa raznim Džombama i ekipom vezao 6-7 titula.sloboda ili ništa
Comment
-
Odavno nisam gledao utakmicum, kao vecerasnju u Surdulici, u najvisem serBskom rangu a da su akteri utakmice bili na bukvalno amaterskom nivou (iz ove male analize izuzimam ekipu i igrace Partizana ) :
1. Sudijska trojka ... uzas, katastrofa, od glavnog pa do ponovnika:
-Nedosudjen penal za Dinamo (dosudjen ofsajd)
-Nedosudnen penal za FKP , igranje rukom igraca Dinama
- Direktan crveni za Ozegovica zbog namernog udaranja protivnickog igraca, drugi zuti igracu Dinama (nisam najbolje video da li je bilo prigovora, ako jeste opravdan, ako je zbog "koskanja" , neopravdano, istog nije bilo )
-Nedosudjen penal za FKP pred kraj utakmice, start nad Ozegovicem.
Bezbroj pogresenis procena kod dosudjivanja faulova i ofsajda.
2.Ekipa Dinama ... vise su proveli na travi nego aktivno igrajuci fudbal. Kondicije bez, bez ijedne smislene akcije... sledi im expresan povratak u drugu ligu ( svi znamo kako su se plasirali u najvisi rang )
Rec o FKPu : iako stoji sve ste je (na FKP temi napisao Jugoslavija o radu uprave (prodaja najboljih igraca, preskupe i neadekvatne zamene), blago je reći da sam razocaran Djukicem i mjegovim radom u FKP (gledano sa "stručne" strane, kao navijac Czv sam naravno zadovoljan )
P.S: da li je bio ofsajd kod gola Partizana?Last edited by Ja Civi; 29-07-18, 21:34.
Comment
-
Radnicki dobar, odlican ... svako ko ih je gledao prethodne i ove sezone vidi se koliki je traLaLat upgrade.Jedan od boljih trenera u JSL, problem mu je temperament, ponasanje ( ili sta vec ) i nepostojanje kontinuiteta.
Ako mu uprava dovede 2 najavljena igraca, Partizan ostane sa istim igrackim kadrom i trenerom, ne bih se iznenadio da napravi korak napred u plasmanu na tabeli.
Comment
-
Uglavnom, pravi derbi sa Radnickim, u ovom trenutku smo bolji bili, ali ima jos da se igra, Radnickom sve najbolje sa Izraelcima, uz Zvezdu najzdravija i najfudbalska prica u zemlji.Attached FilesLast edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 29-07-18, 21:54.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View Post[ATTACH=CONFIG]16178[/ATTACH]
A, pa čist ofsajd.
Moramo biti pošteni.
edit: kliknuo sam nekoliko puta na sliku... i što više klikćem sve je veći ofsajd.Last edited by bounty hunter; 29-07-18, 21:52.
Comment
Comment