Originally posted by John Dies at the End
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by MareLFC View PostIli Inostranstvo ili Radnicki, rece Lalat.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostIli Inostranstvo ili Radnicki, rece Lalat."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostKo se sve ucio na Radnickom - neka ide napolje, ako ima ponude.
Comment
-
Samo se vi zezajte.Ako ostane malo duze, vec za dve sezone se napada titula.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostMa neka ga. Odvešće nas u grupnu fazu LE..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostBio bi stvarno pravi cirkus, rekoh u nekom od prethodnih postova. Nisam mislio na lik i delo Lalatovića već na to da je to 6. trener Radničkog za relativno kratko vreme. Ovo sam bio dužan da ti "razjasnim" budući da si fan "Brđana", pa da ne pomisliš da sam neki mrzitelj Čukaričkog. Naprotiv.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by kronostime View Post`oce, nije da nece - kupice projektor i ima da gledate Live Stream samo tako, k`o da ste tamo.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostNisam fan brdjana, vec fan Lalatovica (postoji i takva budala ), da se zna
SpoilerNemo' se ljutiš, malo se šalam...
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostAu...pa to je dijagnoza [emoji3]
SpoilerNemo' se ljutiš, malo se šalam...
Inace, iskljucivo sa fudbalske strane, Lalat je najbolje resenje trenutno za Radnicki.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostHahaha, svestan sam ja toga, samo opusteno
Inace, iskljucivo sa fudbalske strane, Lalat je najbolje resenje trenutno za Radnicki.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostPa i nema drugo....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostSta se suska tamo kod vas, znaju li novinari nesto vise?
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostProtiv Napretka sudi Nikolić, a kvota na nas pada do 1,3 za sada. Sve je u senci događaja u Subotici. KAžu danas je Obradović "pao" na poligrafu i po nalogu tužioca upućen (valjda) za Novi Sad.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment