Igrao je odlican fudbal sa Hajdukom, velika greska. Nadam se da ce Stanoje da sjebe nesto i da konacno ide pa da dodje Vignjevic.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Realno,kako stvari trenutno stoje Partizan i Zvezda zajedno ne bi mogli da daju 11 normalnih igraca,i to je najveca tuga.Slazem se ja da bi jedino Evandro mogao da igra u Partizanu (videcemo kakav je taj Paceko) ali isto tako bih da me neko pita prodao pojedine igrace Partizana za kesicu chipsa (Vukica,Babovica,Miljkovica,Rankovica,Jovancica... )
Comment
-
Au, pa Addy kolika god budala bio je ubedljivo najbolji stoper u ligi. Na onom derbiju kad vam je Psiholjub poklonio pobedu se sprdao sa Cleo-om, cak ga je nekoliko puta i predriblao i inace, covek je toliko siguran da to nije normalno.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostAu, pa Addy kolika god budala bio je ubedljivo najbolji stoper u ligi. Na onom derbiju kad vam je Psiholjub poklonio pobedu se sprdao sa Cleo-om, cak ga je nekoliko puta i predriblao i inace, covek je toliko siguran da to nije normalno.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostProtiv kojih protivnika? Videcemo u derbiju je li siguran, ove pilicarske polu namestene utakmice neracunam ni vama ni nama, a to da se sprdao sa Kleom nije istina mi taj derbi posle 1-0 nismo imali nameru da napadnemo cuvali smo loptu i njorili na centru jer je ekipa bila preumorna da smo hteli da damo jos dali bismo, prejaka je ta ekipa bila.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Jeste se sprdao brate, cuvao je Cleo-a i ovaj bukvalno nista nije mogao da uradi. Znaci govorim o njihovim duelima 1 na 1, ne generalno o kurcobolji Partizana da izadje iz bunkera. Tacno se secam da je igra Addy-a jedina pozitivna stvar sa tog derbija... Uz naravno kao i uvek odlicno navijanje, al' to nije tema ovde.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Dal' ce te uspeti da se prepirete oko prosle sezone???
Igraci koji donekle vrede u ova dva kluba,ili ce tek da vrede su-Aksentijevic,Volkov,Medo,Tomic,L.Markovic...a sa druge strane-Addy,Mijailovic,Evandro,verujem da i oba Paceka mogu dosta a i onaj mali jankovic iz zvezde.
Comment
-
Originally posted by Duka View Postmolim te,od cega je vasa ekipa billa preumorna??
Mac, Cleo nije 1 na 1 igrac nije nikad bio, njegovi kvaliteti su druge vrste, da je Partizan napao kao sto nije hteo posle 5 centarsuteva sigurno ne bi bio takav utisak o Adiju unakazio bi ga Cleverson u skoku.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostDal' ce te uspeti da se prepirete oko prosle sezone???
Igraci koji donekle vrede u ova dva kluba,ili ce tek da vrede su-Aksentijevic,Volkov,Medo,Tomic,L.Markovic...a sa druge strane-Addy,Mijailovic,Evandro,verujem da i oba Paceka mogu dosta a i onaj mali jankovic iz zvezde.
Comment
-
Ma, samo ti pricam ono sto sam video. ;)
Drugo poluvreme ste napadali ka severu i tu se bas videlo koliko je Addy bio dominantan. ;)
A, Ljubo niko se ovde ne prepire, samo komentarisemo, sta ti je.sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Postcccc a jeste li bili isto tako preumorni u revansu kupa...ali dobro necemo dalje.
Ajde ti i ja po pivo da ces posle prvog derbija ove sezone da dodjes ovde i da kazes da je Adi picka?
Comment
Comment