Kod mene ovo stoji : Referee: Glodovic V. (Srb)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma nebitan mec, izgubila Cuka.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostKod mene ovo stoji : Referee: Glodovic V. (Srb)
Comment
-
Ocekujem miroljubivi xX.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Penal za Spartak i crveni za Radnicki, sve kao sto su i planirali.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostŠto se tiče naše lige ništa nije isključeno. Čak i da je ovakav scenario isplaniran. Kako reče Stolica još zimus "Sve se zna, u Evropu idu Spartak i Radnički uz Zvezdu i Partizan". U plejautu, Bačka nije mogla maltene nikog da dobije, kao i Javor, a evo sad "haraju"...
Comment
-
Ocekujem da se Napredak skloni Radnickom u poslednjem kolu.
Zamisli kada im na kraju Mladost pomrsi racune osvajanjem kupaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostŠto se tiče naše lige ništa nije isključeno. Čak i da je ovakav scenario isplaniran. Kako reče Stolica još zimus "Sve se zna, u Evropu idu Spartak i Radnički uz Zvezdu i Partizan". U plejautu, Bačka nije mogla maltene nikog da dobije, kao i Javor, a evo sad "haraju"...
Comment
Comment