Fantasticno prvo poluvreme, sjajan mec.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by salelesa View PostOdgledao zadnjih 5min prvog poluvremena i uhvatio 2 gola, a onda u pregledu video i prva dva.. dobra tekma. Jbg, interesovanje za ovo takmičenje izgubih u Šapcu, pa da priupitam, jel se igra jedna ili dve u 1/2 ??
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Sta uradi covek bez pola tima, kapa dole Lalate za ovo danasOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Овакво самоубиство Партизана одавно нисам видео. Укочила се нога и поклон четврти гол. Очигледно да Урошевић није физички ни психички 100 посто чим је овакав поклон гол поклонио. Ни у бетон лигама се играчи не понашају како се понео овај млађани јуноша Партизана код четвртог гола.
Comment
-
Bravo Lalate! Totalno gotivna ekipa sa Brda, još da nema Drinčića..
Nego čitam, finale kupa u Surdulici ?! Nije njuz.net!
Da me ne shvatite pogrešno, nemam ništa protiv Surdulice, ali brate, neuslovno bre. Šta rade Kokeza & Tončev bro's..
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostBravo Lalate! Totalno gotivna ekipa sa Brda, još da nema Drinčića..
Da me ne shvatite pogrešno, nemam ništa protiv Surdulice, ali brate, neuslovno bre. Šta rade Kokeza & Tončev bro's..
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostBravo Lalate! Totalno gotivna ekipa sa Brda, još da nema Drinčića..
Da me ne shvatite pogrešno, nemam ništa protiv Surdulice, ali brate, neuslovno bre. Šta rade Kokeza & Tončev bro's.."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Mogli su i kod mene da organizuju ... da se malo dernjam po stadionu : grobarske #cke, ali Miskovic junior nije u ljubavi sa savezom
Salu na stranu, stadion u Surdulici prima koliko gledalaca? 3 312 , klasicni idioti, bagra lopovska. U slucaju da se FKP plasira u finale, ko ce dobiti karte. Prijatelji i par rodjaka.
Lalat-ove reakcije i gestikulacije posle postignutih/primljenih golova... neprocenjivo
Lep gol Pantica.
Odbrane obeju ekipa smehotres ... golovi iz peterca, oko zone penala igraci neometano sutiraju...
Comment
-
Originally posted by Klaymen View PostSalu na stranu, stadion u Surdulici prima koliko gledalaca? 3 312 , klasicni idioti, bagra lopovska....
Comment
-
Surdulica nije daleko, moze da se ode ako se plasira Cuka.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment