Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ajmo Lalate, samo hrabro danasOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Generalno, nije mi nistaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostGeneralno, nije mi nista
Comment
-
Djukic drzi cas fudbala LalatovicuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I ja bi veruj mi danas
Meanwhile, Stolica izdominirao debelog Neška M.
Izbegavam da se kladim na fudbal uopšte, posebno domaći:
Zabava mi je da igram košarku over/under i igrače +/-
Međutim kada sam počeo da gledam tekmu na Banovom Brdu, morao sam da uđem bar minimalnih i simboličnih 100 rsd
u 16. minutu tekme na pobedu FKP.
Par minuta kasnije bilo je već predviđenih 2-0 za FKP.
Last edited by Jaqen Hghar; 11-03-18, 16:01.
Comment
-
Ponisten gol zbog ofsajda i jos par dobrih situacija pred golom Partizana u drugom poluvremenu, prvo poluvreme za zaborav.
Cestitke Partizanu, zasluzena pobeda.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Povela CukaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pa i od Partizana pa im je filijala.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSta je tu cudno? Macva je klub sa vecom tradicijom od gostiju."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Carcosa View PostSabacka podvala."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment