Originally posted by Constantin
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Jaqen Hghar View Post
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMa daleko je to od treceg mesta druze, mada jos 8 rundi i dele se bodovi ali tesko.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostPitao bih tebe, posle trčanja 90 minuta i plus tih pola hektara kvalitetne oranice, a u kakvom-takvom sprintu... kako bi šutnuo uopšte na gol, a lopta ti odskače kao točak od Lade Standard kad se otkači po neravnom putu.
od svih poznanika koji su ovo videli.
Taj Alivodić je navodno stravičan golgeter.
Pamtim ga još dok je igrao za Vošu pre koju godinu.
Ovo je bio prazan gol.
Skoro 10 metara praznog prostora, a on na 20 m od istog.
Da je namerno hteo da promaši, slučajno bi ušla u gol.Last edited by Jaqen Hghar; 11-12-17, 06:43.
Comment
-
U pravu je Konstantin, "izorao je" teren, došao na ivicu 16 metara, za njim non stop dvojica dišu za vratom, jedan bočno i čist gol, ali je dovoljno da na ovoj oranici odskoči nepravilno (pravilno bi bilo malo čudo) i da lopta pređe preko noge i ode gde ona hoće, pa ljudi su promašivali sa 5 metara, jel Boćko promašio loptu u derbiju zbog oranice u vrlo izglednoj šansi?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostU pravu je Konstantin, "izorao je" teren, došao na ivicu 16 metara, za njim non stop dvojica dišu za vratom, jedan bočno i čist gol, ali je dovoljno da na ovoj oranici odskoči nepravilno (pravilno bi bilo malo čudo) i da lopta pređe preko noge i ode gde ona hoće, pa ljudi su promašivali sa 5 metara, jel Boćko promašio loptu u derbiju zbog oranice u vrlo izglednoj šansi?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostI to na "domacoj" oraniciSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostDruže, ja da sam ovo uradio u 45. godini, bio bih predmet sprdnje narednih mesec dana
od svih poznanika koji su ovo videli.
Taj Alivodić je navodno stravičan golgeter.
Pamtim ga još dok je igrao za Vošu pre koju godinu.
Ovo je bio prazan gol.
Skoro 10 metara praznog prostora, a on na 20 m od istog.
Da je namerno hteo da promaši, slučajno bi ušla u gol.
"Taj" Alivodić će uskoro u "klub 500"....govorim o nastupima uz preko 60 golova. Nije stravičan golgeter, ali je stravičan igrač. A moćda i nije...jer...nije igrao ni za Zvezdu ni za Partizan
Dešava se to i mnogo većim zvezdama....fudbalerima top klase, na svetskom nivou, na terenima poput Vimbldona....ne treba mu zameriti. A možda je i u duši crno-beli pa mu bilo gre'ota...
A kronose...
Comment
-
Fudbaleri Brodarca, šampioni Srbije u konkurenciji omladinaca, igraće protiv Mančester junajteda u šesnaestini finala juniorske Lige šampiona.Velikan sa Ostrva stiže u plej-of rundi i taj duel na programu je 6. ili 7. februara.
’Crveni đavoli’ su bili drugi u svojoj grupi A sa istim brojem bodova kao Bazel, ali lošijom gol razlikom.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostDa budem do kraja maliciozan,
Novi Pazar je jako uporiste navijaca Partizana.
Comment
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostPa da.
Trč'o namerno 'nol'ko da mu ne kažu da se nije trudio.
Onda kad je treb'o da ga metne, namerno fulao.
Comment
Comment