Originally posted by kendrik
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ima osnova za penal, cak vrlo verovatno po asepktima fudbalske igre je i bio penal.
Ja komentarisem nacin na koji je do penala doslo, lik lezi dole i onda nicim izazvano se ritne i polomi ovog jadnika.
O tome ja pisem.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
У СНС Србији је све парадоксално. Народ чита Информер који је проруски, а гласају за власт која тежи ка Западу. Председник је Звездаш, а све ради против Звезде. Навијачи Партизана трипују да су нека врста отпора власти, а трибина директно штити истог. Бивши тренер кошаркашког клуб важи за опозиционара и господина, а иде на годишњице СНСа и бије судије.
Ништа није чудно, па ни то да човек који каже да мрзи Партизан добије месец дана бана. Гледајте Задругу, читајте Информер и уживајте у ГТРу. За боље и нисмо.
Comment
-
Originally posted by kendrik View PostPenal je cist kao suza. Vise puta kaceno na ovoj temi.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostIma osnova za penal, cak vrlo verovatno po asepktima fudbalske igre je i bio penal.
Ja komentarisem nacin na koji je do penala doslo, lik lezi dole i onda nicim izazvano se ritne i polomi ovog jadnika.
O tome ja pisem.
Nisam siguran u kom pravcu ides; da li potenciras da je Gavric (ex. igrac zvezde, veliki navijac, hteo da se bije dvaput u dva minuta koliko se iznrevirao zbog penala) namerno napravio penal ili?
Bilo kako bilo, cista pobeda Partizana protiv izuzetno motivisanog protivnika. Eto, porusili smo i teorije kako se Macva sklanja i sta ti ja znam.
Pohvala i za domace navijace, glede odziva - ponasanje sa onim povicima je bilo bljak.
Comment
-
Sto je bljak, sto se bune protiv penala koji im je sviran u 86. minutu, a koga mozda nisu dobro ni videli? Ispada da navijaci Partizana idu na stadion kao u pozoriste, sa dvogledima pa ako sudija svira penal protiv njihovog kluba oni skinu dvogled i kazu "jeste, bio je, nema bunjenja braco".You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostNebitno da li je bio ili nije. Pricam o praksi da se treci klub javlja saopstenjem na mecu na kome nije ni ucestvovao. Ne znam da li je ta sumanuta praksa samo ovde, ali ima i u drugim ligama toga? Znam da su se iz FKP javljali sa slicnim placnim pismama.
Comment
-
Pogotovo sto Cockyeva tzv sudijska komisija niti hoce, niti ce ikada kazniti sudije za ovakve otvorene kradje, pogotovp u Krusevcu i Cacku, lomljenje nogu dvojici igraca gde su oba starta bila ocigledno namerna.
Sad ce pauza, pa ce raspali Krstajic da vodi preko pola sveta Krsticica i Radonjica, koji verovatno nece ni igrati te smesne tzv prijateljske utakmice. Tako da se GrobAndjelovskog niko nece ni secati, do sledece kradje, Na srecu tu je Djokic cisto da pokaze da je i on drugar sa Cockyem i ekipom iz Humske
Comment
-
E ako je Saša Ilić taj koji kod vas rešava utakmice, Zvezda nema šta da brine a i ja sam miran, verujem i ostala navijačka populacija.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostE ako je Saša Ilić taj koji kod vas rešava utakmice, Zvezda nema šta da brine a i ja sam miran, verujem i ostala navijačka populacija.
P.S. Sasa Ilic je veci od celog tima Crvene Zvezde.sloboda ili ništa
Comment
-
De boga ti, hoćeš li me samo podsetiti na tu bogatu karijeru? Gde je to igrala ta veličina, kojeg zovu i flaša ( a ja, brat po čaši Mrtvijašu...neko bi dodao i "stariji brat po čaši")...
Zaista svako zaslužuje legendu kakvu ima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostDe boga ti, hoćeš li me samo podsetiti na tu bogatu karijeru? Gde je to igrala ta veličina, kojeg zovu i flaša ( a ja, brat po čaši Mrtvijašu...neko bi dodao i "stariji brat po čaši")...
Zaista svako zaslužuje legendu kakvu ima.
Comment
Comment