Kratak fitilj, cak se i od zene razveo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Nomaa, ajmo bre u LE!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kojic, bravo momci!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Haha jao evo pocele da kruze price po internetu da se cekao kiks Grofa da bude pusten niz vodu, kako bi Bosko koji je podrzao AV sada dosao kao heroj koji ce uzeti "izgubljenu" titulu hahaha
Vecito teorije zavere. Kako bude biceLast edited by colchonero; 07-05-17, 22:11.
Comment
-
Jedino da Partizan izgubi u Nisu, ali ne verujem.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ne kazem ja da je gotovo nego su mi smesne teorije kako je ovo namerno. Jednostavno ako Partizan odigra dobro 3 kola i uzme 7 bodova osvojice ako ne videcemo sta ce CZ uraditi, nikakav Grof Djurovski Iliev ovaj onaj nece to promeniti. Bilo je sve na nama kiksnuli smo sada je sve na njima.
Comment
-
Kapa dole celavom za fantasticne rezultate.Ima Srbija dosta dobrih trenera, ali moraju brzo da odu odavde.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment