Samo Brajkula gleda i komentarise veciti derbi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostSamo konstatacija koliko ljude zabole za VD.
A i previse ti je paljevinski post da nisam mogao da ne reagujem.
Btw. nzm kako si zaključio da ljude zabole kad je pun JNA i uprkos visoki cenama karata za ovaj meč, msm iznad uobičajnih.
Comment
-
Kako se pogubimo ponekad na ovom JNA
Zbog čega ja nisam još izašla....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Umro sam sinoc moj Dusko.Skroz sam poremetio bioritam, veoma sam malo spavao(jutros nista) i to sam sada vezao jedno 4 sata.Probudio se pre dva sata, a spavao bih jos da me keva nije pozvala na mobilni.Tek sam pre par minuta ''rucao''.Trenutno se raspadam , mada jedan poziv menja moje vecerasnje aktivnosti.
To koliko je ljudi bilo na tribinama saznacu u sutrasnjim novinama.Mada nisam generalno mislio na to, vise da nema ni trolova da komentarisu tekmu(nevezano za ovaj forum).
Comment
-
Nema šta, golčina je bila, Rajković ostao ukopan, čestitati Partizanu na pobjedi, ništa drugo...
Momci su se borili, čestitke Ristiću i Joviću, pogotovo je Ristić odigrao odlično, a Rajković pokidao kao i uvijek.
Ja sam srećan što je ovoliko maldih igrača igralo, nema veze što smo izgubili, bar smo popušili bez crnaca (nisam rasist btw) i nekih lijevih igrača.Last edited by Bastia33; 18-10-14, 21:07.
Comment
-
честитке комшије, заслужено нема ту шта, вероватно сте и титулу освојили овом победом.
рајковићу џаба ти све одбране овога света, капирам ја да си нас спасао да не буде 2 можда 3:0,
јеси ти клиња и то све, и јесте била бомба од ударца али ја не знам ко је тебе учио да постављаш живи зид.
оно основно. отиђи до живе барда нека ти човек лепо објасни.
јовић, најмлађи фудбалер у историји дербија. како је оно промашио мени и даље није јасно.
за овога ристића нисам ни чуо до прошле године, јако ми се свиђа како ђуска. можда буде нешто од њега.
ту је и аврамовски, није ни стигао да покаже штогођ касно је ушао.
не капирам ја што нама не игра грујић, значи не може бити лошији од ковачевића да јебе рак рака. какав је он тенк?!
онај грбави на крилу ми није јасан уопште.
ако ми задржимо ове клинце још пар година бићемо к'о бомбоница. :d
Comment
-
Cestitke Partizanu,zasluzeno,nismo iskoristili svoje sanse i to je to,Jovic je promasio zaista nesto sto se tesko masi,ali decko je mlad 16 godina bice od njega nesto.Ne bih pripisivao jos titulu Partizanu ima jos dosta do kraja sezone ali definitivno su u velikoj prednosti pre svega psiholoskoj.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment