Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Javor i Sloboda ispali, Rad u baražu protiv Borca iz Čačka.
A u PLS Sindjelić preokreće protiv Smedereva u 2. pol. sa 1:3 na 4:3. Indjija u poslednjem minutu daje gol Timoku i Timok ispada! Timok inače i u prošlom kolu primio gol u poslednjem minutu i izgubio 2 boda.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View PostJavor i Sloboda ispali, Rad u baražu protiv Borca iz Čačka.
A u PLS Sindjelić preokreće protiv Smedereva u 2. pol. sa 1:3 na 4:3. Indjija u poslednjem minutu daje gol Timoku i Timok ispada! Timok inače i u prošlom kolu primio gol u poslednjem minutu i izgubio 2 boda.sigpic
Comment
-
ovo je jos dobro secam se 2006 kad je bilo 6 ili 7 timova iz bg od mogucih 12
tramvaj ligaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Zvezda je prvak Srbije, i sigurno će se sad osetiti napredak u našem društvu i očekuje nas ekonomski prosperitet. Ali on neće biti upotpunjen dok se Dinamo Vranje ne vrati tamo gde mu je mesto, u drugoj ligi.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
-
Najveći grad u SLI Leskovac poslednji na tabeli, a neko selo tamo prvak.
Dinamo bogami muku muči u Niškoj zoni. Čuo sam za ovaj Radan da su u prethodnom kolu dali gol u 115. minutu a da je sudija poništio gol protivnika u 95. minutu. I naravno isključenje igrača gostiju je nus pojava...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Lebane brate... U Dinamu nakon ispadanja iz Telekom lige vlada haos, i "najiskusniji" igrači su likovi sa kojima sam ja trenirao fudbal pre 10ak godina. Treba nama kao gradu jedan dobar klub, jer je Dinamo uvek imao pune tribine kada se klub takmičio u Telekom Ligi, a broj od 3000-4000 po utakmici nije mala stvar.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by cleoo View Postovo je jos dobro secam se 2006 kad je bilo 6 ili 7 timova iz bg od mogucih 12
tramvaj liga
Tole odlazi. Prišivaj tu treću zvezdicu odmah
Comment
-
Smisao moje recenice da je 2006 bila tramvaj liga jer si na 70% gostovanja mogao ici tramvajom ili cak peske prosetas se malo po bg
vi tu trecu zvezdicu prisivate od 2007 pa tako mozete samo da se nadete ajde da ne budem grub stavice te vi trecu zvezdicu na grb za jedno 10-15 godinaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostLebane brate... U Dinamu nakon ispadanja iz Telekom lige vlada haos, i "najiskusniji" igrači su likovi sa kojima sam ja trenirao fudbal pre 10ak godina. Treba nama kao gradu jedan dobar klub, jer je Dinamo uvek imao pune tribine kada se klub takmičio u Telekom Ligi, a broj od 3000-4000 po utakmici nije mala stvar.
Samo moravički okrug i Užice, rotiraju se svake godine u Superligi...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment