Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Originally posted by KERSDRS View PostSačekaćemo vikend da slavimo titulu. Cleoo dovoljan si sam sebi, cvrkući slobodno, ako te nije stid!
Svi na MARAKANU! Šampion se vraća tamo gde mu je i mesto, neuništivi smo.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
pitanje za milion dolara zasto je samo zvezda trazila odlaganje ovog kola i to je odmah usvojenoНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Pa i da je Partizan u istoj situaciji isto bi se desilo veruj ti meni.
Jedno je samo smešno a to je što dok je pfk bio prvak, dakle u prethodnih 6 godina, nijednom nisi došao da napišeš o cirkusu, a ima materijala pozamašnog, već eto uvek se setiš kada Zvezda samo pripreti da bude prvak, kao prošle godine npr., ili evo sada kada je i bukvalno prvak države. Budi gospodin i kada tvoj tim krade, otima, kada mu se udovoljava, a ne samo kada tebi puca preko guzice.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPa i da je Partizan u istoj situaciji isto bi se desilo veruj ti meni.
Jedno je samo smešno a to je što dok je pfk bio prvak, dakle u prethodnih 6 godina, nijednom nisi došao da napišeš o cirkusu, a ima materijala pozamašnog, već eto uvek se setiš kada Zvezda samo pripreti da bude prvak, kao prošle godine npr., ili evo sada kada je i bukvalno prvak države. Budi gospodin i kada tvoj tim krade, otima, kada mu se udovoljava, a ne samo kada tebi puca preko guzice.
sto se tice 2008 tad nisam bio registrovan na forumu a vidim da nisi ni ti a ako se dobro secam tada je zvezda izgubila titulu protiv mladosti kad je mladost bila bolja celu utakmicu
2009 se zvezda raspadala i zavrsila 22 boda iza partizana i 3 na tabeli
2010 je zvezda izgubila titulu u derbiju golom race petrovica sa preko 30 metara, ajmo dalje
2011 zvezda gubi titulu porazom u cacku 2-0 i sledece kolo protiv spartaka na marakani 2-2
2012 opet zvezda nikakva 12 bodova iza partizana i na kraju 2013 partizan je trebao da ima 25 bodova prednosti ali je samo nesposobnost vermezovica smanjila to na 11Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Comment
-
Originally posted by cleoo View Postdok je stanojevic bio trener garantijem ti da nije igrao nijedan namesten mec mozes da pricas sta hoces ali covek je takav cim mu je na polusezini 2011-12 rekao da ne bi bilo dobro da partizan bude sampion covek je odmah dao ostavku
sto se tice 2008 tad nisam bio registrovan na forumu a vidim da nisi ni ti a ako se dobro secam tada je zvezda izgubila titulu protiv mladosti kad je mladost bila bolja celu utakmicu
2009 se zvezda raspadala i zavrsila 22 boda iza partizana i 3 na tabeli
2010 je zvezda izgubila titulu u derbiju golom race petrovica sa preko 30 metara, ajmo dalje
2011 zvezda gubi titulu porazom u cacku 2-0 i sledece kolo protiv spartaka na marakani 2-2
2012 opet zvezda nikakva 12 bodova iza partizana i na kraju 2013 partizan je trebao da ima 25 bodova prednosti ali je samo nesposobnost vermezovica smanjila to na 11
Comment
-
Vanredno stanje u par gradova ybog poplava sa tendencijom da se to prosiri, sutra bi moglo da bude jos gore.Ovakva odluka ne treba uopste da cudi, pa to bih i ja uradio da sam na njihovom mestu.
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=847609
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostVanredno stanje u par gradova ybog poplava sa tendencijom da se to prosiri, sutra bi moglo da bude jos gore.Ovakva odluka ne treba uopste da cudi, pa to bih i ja uradio da sam na njihovom mestu.
http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=847609Last edited by Brajkula; 14-05-14, 15:34.
Comment
Comment