AHHAHHAHAHH ladno Obradovic pokazao srednji prst publicii kakav prostatluk......joj cleo nemoj da kukas vidis da sudije navijaju za vas ufrljace te 1 gol mozda 2 hahahahahah
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nikolic u ovakvoj ligi od pocetka polusezone izgubio 7 bodova nema sta vrhunski trener
igraci kako igraju mogu da odma precu u beogradsku zonu a mozda se i tamo igra bolji fudbalНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
-
Само да не остане у сенци овог пораза партизана !!!
Вождовац је уписао 6. везану победу код куће у пролећном делу шампионата.
Пала је Чука која им је главни конкурент за то 3. место и коју ће сигурно покуаши да стигну.
Само један примљен гол код куће уз 15 постигнутих што је равно 2,5 гола по мечу у просеку.
Само напред Вождовац, надам се да ће имати места за вас у квал. за ЛЕ
Comment
-
Originally posted by poacher View PostСамо да не остане у сенци овог пораза партизана !!!
Вождовац је уписао 6. везану победу код куће у пролећном делу шампионата.
Пала је Чука која им је главни конкурент за то 3. место и коју ће сигурно покуаши да стигну.
Само један примљен гол код куће уз 15 постигнутих што је равно 2,5 гола по мечу у просеку.
Само напред Вождовац, надам се да ће имати места за вас у квал. за ЛЕOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostDo juce se predstavljao kao grobar, imao neku crno belu zastavu na avataru, a vidi ga sada, postao delija
Comment
-
Ja mislim da veći trol na forumu odavno nije vidjen Nisam gledao utakmicu, jer ne pamtim kad sam zadnji put pogledao FK. Uglavnom, čestitke komšijama na osvojenoj tituliOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostТИТУЛА СЕ ВРАЋА КУЋИ!!!
Лалету се треба одужити тако што ћемо издоминирати и на ЈНА!
Нисам ја џаба частио своје црно-беле ортаке када су довели "најперспективнијег" домаћег стручњака .
jos jedan pravi delijaНе постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”
Comment
Comment