Sunce ti jebem koji maloumnici
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sta radeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakva stoka..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
ma neka zapale sve i na teren neka udju da travu zapale,dok ne izgori neciji stadion ovakve stvari ce se uvek dogadjati.
Comment
-
Nema bre demokratija za naše narode ! Čvrsta ruka i komunizam samo ! Pa praviš pizdariju na stadionu, udje policija, promeša ti malo bubrege, strpa u maricu i svi u ćuzu. Ovi će svi proći nekažnjeno !Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by GAUCHOS View Postma neka zapale sve i na teren neka udju da travu zapale,dok ne izgori neciji stadion ovakve stvari ce se uvek dogadjati.
Streljao bih ja sve to po kratkom postupku. Sedeli bi mirnije od Engleza. Stoka ona najgora, odvratna. Takva stvorenja jednostavno ne zasluzuju da zive.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostJos bi bilo dobro kad bi se onda napokon nesto preuzelo.. ali ne bi.
Streljao bih ja sve to po kratkom postupku. Sedeli bi mirnije od Engleza. Stoka ona najgora, odvratna. Takva stvorenja jednostavno ne zasluzuju da zive.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment