Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sprdajte se ali sve sto kazem jeste istina. A ne verujem toliko u namestanja i teorije zavere. Ali ako vam je lakse da ne vidite istinu i da se proseravate i ubedjujete jedni druge da je Zvezda bolja od Partizana ( trenutno nije ) onda ok.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostJa sam Zvezdas a znam da je namestena utakmica. Cak mi je receno da ce rezultat biti 3-2 i bilo je tako.
Iz principa nisam otisao u kladionicu i stavio pare na Zvezdu...
Comment
-
-
Originally posted by Ljuba90 View PostOvaj forum tako nikad nije funkcionisao, tako da to ne pije vodu. Na poziciji sam koja mi dozvoljava da sprecim ono sto bi se ocigledno desilo da nema nikoga.
Comment
-
Zato sto nisam bio ni sam siguran. Nisam hteo da verujem u to. A ako bih napisao to tako javno ispalo bi da verujem u to.
Ali sada kad sam pogledao mec i video ociglednu namestaljku vise mi se gadi ovaj Srpski fudbal.sigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Originally posted by Layzick View Post
Originally posted by Bonomo View PostSprdajte se ali sve sto kazem jeste istina. A ne verujem toliko u namestanja i teorije zavere. Ali ako vam je lakse da ne vidite istinu i da se proseravate i ubedjujete jedni druge da je Zvezda bolja od Partizana ( trenutno nije ) onda ok.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZnaci ja ne smem da pisem kako je utakmica namestena?Koje pravilo foruma krsim?Jel vredjam nekog osim zaposlene u Partizanu koji mi kidaju dusu sa svojim spletkama?Gledajte opet utakmicu,gledajte Petrovica,Ostojica,S.Markovica(za njih sam siguran),gledajte kako se igra namestena utakmica.
Comment
-
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...62214604_n.jpg
Evo vam jos jedan dokaz.
Boze jos se ja svadjam sa vama i ulazim u prepirku. Navijam za Zvezdu od trece godine nikada u zivotu nisam verovao kad se kaze da je namestena utakmica itd samo sam gledao FUDBAL. I voleo to. A sad ? Pa samo slepac ne vidi da je namestena utakmica.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bonomo View Posthttp://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...62214604_n.jpg
Evo vam jos jedan dokaz.
Boze jos se ja svadjam sa vama i ulazim u prepirku. Navijam za Zvezdu od trece godine nikada u zivotu nisam verovao kad se kaze da je namestena utakmica itd samo sam gledao FUDBAL. I voleo to. A sad ? Pa samo slepac ne vidi da je namestena utakmica.
Comment
-
Kapiram da neko moze da misli da je namestena utakmica, ali onda bi morali da mislite da se to radi i za jedne i za druge. Mada ne znam sto mi uvek volimo to toliko da potenciramo, kao da smo mi u odboru klubova pa znamo sve te informacije iz prve ruke, pa smo toliko sigurni u svoje misljenje. I ja sam se jedno vreme opterecivao takvim stvarima, nista dobrog ne donosi, moj savet vam je da se klonite takvih prica, o stvarima koje ne mozemo nikako sa sigurnoscu da znamo, uzivajte u fudbalu i ne mislite o tim stvarima
Comment
-
Ajde povlacim se. Sta god ja rekao ti ces da teras svoje. Dovoljno je da pogledas reakcije Petrovica ( samo njega iako su i ostali ucestvovali u tome ) i videces o cemu pricam. Ali tebi je lakse da poverujes da je sve posteno nego da poverujes u to sto je ispred tebe. A to je da je utakmica namestena.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostAjde povlacim se. Sta god ja rekao ti ces da teras svoje. Dovoljno je da pogledas reakcije Petrovica ( samo njega iako su i ostali ucestvovali u tome ) i videces o cemu pricam. Ali tebi je lakse da poverujes da je sve posteno nego da poverujes u to sto je ispred tebe. A to je da je utakmica namestena.
Comment
-
Brajkula rasni poznavaoc srpske lige
A sto se tice onog statusa tiketa... kao da je to nesto relevantno. Isto se pricalo i za ono da ja nemsteno 3:0 pobeda Spartaka i 2:1 Partizana, te status tiketa. Na kraju se ispostavilo da je uplata bila 20 dinara. Isto i ovo. A da je neka utakmica namestena, zar mislis da kladionice to ne bi znale i da bi dozvoljavale uplatu na takve utakmice? I don't think so.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment