Namesteno utakmica?Ja sam video dosta izgovora za poraze,ali ovakav jos nisam!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Linglong tire - Super Liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Crno-beli tešite se slobodno... Ali ovo je 4. pobeda u nizu i to od maltene istih igrača...
Bio bih mnogo srećniji da nije bilo -8. Kad bi se makar na -3 smanjila ova razlika do kraja godine. Makar jedan remi da doživi Partizan...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by gagablues View PostMeni nije jasno kako možete biti tako uobraženi da uopšte govorite o nameštanju. Zašto? Jer ste možda bolji tim? Pa ne pobedi uvek bolji tim. I mi smo bili koliko puta bolji pa smo izgubili i obrnuto. Neverovatno kako svaki poraz odmah karakterišete kao nameštaljku. Pa niste vi baš toliko sjajan tim kao što ste umislili. To se vidi u Evropi.
Da nikad niste mogli sportski da podnesete poraz od nas to se i sad vidi.
Neverovatno.
Sto se tice derbija,Zvezda se raspadala,da je Partizan pobedio,prvenstvo bi bilo gotovo,ovako su dobil neku nadu..
Comment
-
Druze uzivaj u pobedi,al nemoj da mi prosipas price.Uopste ne karakterisemo svaki poraz kao namestaljku,ako nadjes za bilo koji derbi pre ovog da sam rekao da je namesten ja ti dam 100 evra.Ovo veceras je sramota najveca u nasoj istoriji a najveci krivci Uprava->Vermezovic->igraci koji su ucestovavali.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostZasto da se prestane?
Igracu na grobu svakom igracu Partizana koji je veceras ucestovao u ovoj sarenoj lazi.Stidite se guzice kad obraza nemate duse prodane.(izuzimam igrace koji nemaju veze sa ovom prevarom)
Comment
-
Ja sam Zvezdas a znam da je namestena utakmica. Cak mi je receno da ce rezultat biti 3-2 i bilo je tako.
Iz principa nisam otisao u kladionicu i stavio pare na Zvezdu...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostJa sam Zvezdas a znam da je namestena utakmica. Cak mi je receno da ce rezultat biti 3-2 i bilo je tako.
Iz principa nisam otisao u kladionicu i stavio pare na Zvezdu...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Originally posted by Vule_89 View Posthttp://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/353...estao-utakmice
Sto se tice derbija,Zvezda se raspadala,da je Partizan pobedio,prvenstvo bi bilo gotovo,ovako su dobil neku nadu..
Comment
-
Ne bih zeleo da se generalizuju stvari i da se govori da svaki navijac Partizana posle poraza govori da je utakmica namestena. Zvezda je jednostavno zelela vise pobedu, cak iako je gubila i tu se svaka prica zavrsava.
Originally posted by Brajkula View PostМени је Лазар трагичар утакмице. Јесте правио проблеме, али која је корист?
Било како било све то је мени за трагичара, те играч о коме говорим ево већ другу сезону ништа конкретно да уради у најјачој утакмици у лиги.
Тако дођосмо до приче да је Лазар преталентован, чак да будем прецизнији он је невероватно брз играч, али увек му фали то нешто мало...тј. игра му се своди на мало је фалило.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Krle View PostDa ti nije Vučić poslao SMS?sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostDok nema vredjanja misljenje moze da se iznosi,ili treba da glumimo jednoumlje samo da bi bilo postova?
Comment
Comment