Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2015.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Dajte coveku odmah pehar !
    Dzaba pustate da se drugi ponadaju...
    Zasto mislis da se nadaju?
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Baš loš meč, valjda ćemo imati više sreće večeras što se tiče kvaliteta tenisa..
      Originally posted by gokara
      Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Zasto mislis da se nadaju?
        Stari se sigurno nada, tvrdoglav je
        Last edited by Mr. Wolf; 15-11-15, 16:16.
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
          Stari se sigurno nada, tvrdoglav je
          Video sam prosle godine koliko se nada
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Berdih pjeske
            OVAKO

Comment

• FB_IMG_1447604183511.jpg
              sigpic

Comment

• Prelep tenis i brutalan Nole, vidi se da je u top formi i da je Pariz bio samo priprema za ovaj zavrsni turnir. Pitanje je ko moze ovde da mu uzme set do kraja.
                p.s. Obozavam ovu kameru, postavljena je ne previse nisko i ne suvise daleko od terena,taman kako treba, a boje i Noletov outfit su velicanstveni.
                --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by NI View Post
                  4.
                  Bojana, da li si ikad prije gledala tenis?
                  NI, obicno ti tupis o statistici, ja jednom potegnem taj argument i dobijem ovakvo pitanje od tebe.
                  Dakle, ono sto si pricao ovde novakovim navijacima da ne budu arogantni i da ne polete previse...pogledaj se u ogledalo
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Ekipa,
                    povremeno dodjem na ovaj forum jer obozavam tenis. Nemam pojma o njemu, samo rekreativno igram, ali ga obozavam.
                    Ali, sportista sam od glave do pete. Bio sam uspesan u drugom sportu, olimpijskom, a sad sam trener i radim sa decom.
                    Zasto ovo pricam? Zato sto sam u karijeri naucio da igrac igra onako i onoliko koliko mu protivnik dozvoli. A danas Novak nije dozvolio Keiu da igra. To je bilo to, ni vise ni manje nego onoliko koliko je mogao. Novak je od prvog poena nametnuo ritam koji Nisikori nije mogao pratiti i nakon deset poena, pobednik se znao.
                    Pretpostavljam da ovo i sami znate. Zato mi nije jasno zasto neki pokusavaju umanjiti kvalitet igre i nivo tenisa koji Novak demonstrira vec neko vreme. Imam osecaj da duze vreme uspeva prilagoditi igru i nivo svakom protivniku da sigurno pobedi, a utrosi minimalno snage i energije.
                    U nekom intervjuu Novak to naziva "holistickim" pristupom zivotu i tenisu.
                    Dakle, da li je Novak covek i humanista ili ne, da li je lep ili ne, duhovit, harizmatican itd. O tome mozete diskutovati na osnovu afiniteta, ali ne priznati mu da je dostigao neverovatan nivo igre, podigao tenis na lestvicu vise, u najmanju je ruku nekorektno.
                    Jos nesto mi nije jasno. Kako bilo ko sa prostora bivse Juge, a pogotovo iz Srbije, moze navijati za tamo nekog iz Spanije ili Svajcarske, a ne za nase dete, tu iz komsiluka. Neki se potpisujete da ste iz Beograda. Pa kao vam je blizi Federer od Novaka. Hajde da razumem Makedonce i ostale. Nemaju ljudi svoje igrace, pa hajde. I dalje bi im trebao Novak biti blizi, ali kazem, da razumem. Ali biti iz beograda, a ne navijati za svoje dete nego za tamo nekog hladnog Svajcarca koji ni ne zna gde je Beograd.....
                    Sto se mene tice, ako igra Cilic protiv bilo koga osim Novaka, svim srcem sam za "naseg" Cilkana. Sta je pusti Basel kontra Medjugorju.
                    Da dodam, jasno mi je da je neko ima simpatije prema drugim igracima, pa i da navija za njih u drugim mecevima, pogotovo do pojave Novaka u vrhu tenisa. Ali navijati za Federera u mecu protiv Novaka, a biti tu iz komsiluka, meni je neobjasnjivo.
                    Last edited by Bimbo; 15-11-15, 17:04.

Comment

• Nikolice.. biraj...

Spoiler
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        NI, obicno ti tupis o statistici, ja jednom potegnem taj argument i dobijem ovakvo pitanje od tebe.
                        Dakle, ono sto si pricao ovde novakovim navijacima da ne budu arogantni i da ne polete previse...pogledaj se u ogledalo
                        Bojana,

Ja se slazem sa statistikom. A ona kaze da je Novak bio daleko bolji od Keia. Ona pokazuje relativni odnos izmedju dva igraca. Novak nije bio daleko bolji od Keia zato sto je Japanac bio los, nego zato sto je Novak bio perfektan i zato sto se u igralo u uslovima koji odgovaraju Novaku.

Vrlo rijetko se odigra perfetan mece a Novak ga je danas odigrao. I cim bi Novaku malo pao nivo, protivnici bi bili skoro blizu izjednacenog.

Comment

• шта ли би се писало када би Ноле и Федерера овако добио са по једним гемом?...
                          Last edited by Žika; 15-11-15, 17:40.
                          sigpic

Comment

• Nole zaista perfektan. Sto se mene tice, moze tako do titule. Dosta je bilo njegovih mečeva za infarkt, sad relaksacija za kraj godine, pa cemo u pauzi puniti baterije za narednu sezonu.
                            Nije lako gledati Novaka u ovakvoj formi, na ovakvom nivou, a ne voleti ga. U tom slucaju ti samo ostaje da pokusas da omalovazis njegovu igru, jer nista drugo ne mozes, ni ti, niti tvoj favorit. No, to je totalno nebitno!!
                            Bitno je da mi koji ga volimo, uzivamo

Comment

• Ziko,

Ne moze Novak da pobijedi Federera 6:1, 6:1 osim ako Rodzer igra lose. Ali sa Nishikorijem je druga stvar. Japanac zna da stvara probleme Novaku tako sto relativno standardnu razmjenu zavrsava vinerom. Dominacija u BH na BH CC razmjenama je kljuc za to. Danas nije bilo te dominacije, niti je Niskori mogao da pogodi previse vinera. Razlog je Novakova forma i uslovi. Teren je sporiji a nema ni vjetran ni sunca. Kei je morao da ide previse blizu linijama poslije dosta dubokih lopti. Kad bi Novak odigrao plitko, Kei je to lako poentirao. Plus, Novak je izvanredno returnirao. Cijelu jesen izvanredno returnira.

Mozda, mozda moze biti dijelom razlog ono sto shminka kaze da je Kei promijenio tehniku na FH i da on nije vise eksplozivan kao prije.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Bojana,

Ja se slazem sa statistikom. A ona kaze da je Novak bio daleko bolji od Keia. Ona pokazuje relativni odnos izmedju dva igraca. Novak nije bio daleko bolji od Keia zato sto je Japanac bio los, nego zato sto je Novak bio perfektan i zato sto se u igralo u uslovima koji odgovaraju Novaku.

Vrlo rijetko se odigra perfetan mece a Novak ga je danas odigrao. I cim bi Novaku malo pao nivo, protivnici bi bili skoro blizu izjednacenog.
                                Pa valjda se zna sta su neiznudjene greske
                                Kad tad ces u nekom mecu sa ovakvom statistikom tvrditi suprotno, a ja sam strpljiva i dobro pamtim.
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X