Originally posted by BogdanB
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Moto GP - Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix
Collapse
X
-
Sve bi bilo mnogo jednostavnije da su ga odmah kaznili:
*prolazak kroz pit;
*10, 15, 20 sekundi unazad;
*crna zastava.
Edit: Nijedan pravilnik ili zakon nije kristalno jasan, upravo da bi oni koji moraju da presude imali fleksibilnost. To je jednostavno tako, to je pravo, da nije tako ne bi postojala advokatura. Super je Rosi prošao, nema za šta da se žaliLast edited by Nerealan; 31-10-15, 20:21.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Daisy Duck View PostA gde bismo Zarca najradije da vidimo?:-) Sta mislite, moze li i koliko bolje Suzuki 2016?
Comment
-
@Vanja u pravu si. Ja mislio da je Zarko bar 2 godine mladji.Bez obzira deluje mi da bi se uklopio u Dukati bas. Vinjales mi deluje kao stvoren za Yamahu. Svi imaju zakljucene ugovore za narednu sezonu tako da cemo da vidimo sredinom sledece sezone ko ce gde i kako. Suziki je jos uvek slab da bi usao u celu pricu ali imaju potencijal. Treba videti i Rosi sta ce da odluci. Ja sanjam o kombinaciji Rosi-Vinjales. Ako Suzuki napravi korak mozda Rosi tamo da ode, zna neke ljude a i mogli bi dosta jer bi doneo jos nekog sponzora...
BTW mislim da je neko iz Japana ozbiljno pricao sa Dzarvisom kada se Rosi vracao i da sam na njihovom mestu probao bih da ga zadrzim ako on sam bude jos uvek konkurentan i doveo Vinjalesa pored njega. Ako Lorenco bude glavni vozac mogu odmah Hondi da daju titulu...
Evo jedne zanimljivosti. Kada se Rosi povuce evo naslednika taman jos koju godinu razvoja...
Last edited by mikisavic89; 01-11-15, 08:19.
Comment
-
Da li ima Rosi pravo da vozi kvalifikacije u Valensiji? Neka fora kao za meklaren hondu u f1 ove sezone kada se znalo da ce zbog kazni da startuju poslednji ali su ipak terali kvalifikacije
Nisam pisao nista na forumu svih ovih dana, sve mi je bilo tako mucno a i bice sigurno jos vise posle Valensije, samo se nadam da ce u Rosiju da proradi jos veci inat i da ce sledece sezone da vozi jos bolje nego ove. Ocekujem i od Suzukija znacajan napredak sledece sezone, imam neki takav osecaj
Comment
-
Originally posted by Maniac View PostDa li ima Rosi pravo da vozi kvalifikacije u Valensiji?
Comment
-
Koliko sam procitala, konacna odluka jos nije donesena, ceka se 6.11. Tada bismo trebali da saznamo da li se ista promenilo, za sada ona odluka da Vale startuje poslednji na gridu vazi.
Ako je neko naisao na drugacije informacije neka me demantuje.sigpic
Comment
Comment