Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta mislite ako je ovo istina I dodje Pedross u Jamahu, kako bi se snasao na tom motoru?

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Comment

• Trebalo bi da odgovara njegovom stilu voznje mada nikad se ne zna

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Dani je od 125ica na Hondi tako da sumnjam da bi doslo to toga,iako bih licno voleo da vidim tu rotaciju Pedrosa-Lorenco.
        sigpic

Comment

• Tesko da od toga ima nesto...
          sigpic http://caseystoner.com.au/

Comment

• Meni se cini da je to skoro nemoguce, ali isto tako mislim da bi se pedrosa prilicno dobro snasao na yamahi, obzirom da ima " mirniji" stil voznje u odnosu na recimo MM..

Comment

• Najvise bih voleo da vidim Vinjalesa na jamahi. Ne vidim sta ce Pedrosa jamahi. Mada bilo bi bolje da bude promene vozaca

Comment

• A gde bismo Zarca najradije da vidimo?:-) Sta mislite, moze li i koliko bolje Suzuki 2016?

Comment

• Originally posted by BogdanB View Post
                  Ako mu ne prihvate zalbu, da li onda mogu da mu daju neku tezu kaznu ili ne?

"Since Rossi's punishment involves penalty points rather than championship points, any decisions made by the CAS after the Valencia race are unlikely to have an impact on the 2015 title outcome."

ne znam na osnovu čega se ovde tvrdi da mogu da mu oduzmu titulu?

Citiram Jelenu Trajkovic - Zvezdicu: "Mogu da mu dozvole da vozi kvalifikacije, a kada bude saslušanje za nekoliko meseci promene ishod šampionata.To je znači kratkoročan dobitak. Uz to, otvara se mogućnost da se treća strana umeša, Lorenco na primer, pa da se sve još zamrsi. U slučaju da odlože primenu kazne, konačna odluka o šampionatu pašće pred sudom, a ne na stazi. To ti je mač sa dve oštrice. Osvoji titulu i za nekoliko meseci sud može da kaže: Nije tvoja, Lorencova je"

Comment

• Originally posted by VR6 View Post
                    ne znam na osnovu čega se ovde tvrdi da mogu da mu oduzmu titulu?
                    Upravo to nije ni meni bilo jasno:-)

Comment

• Koliko mi se cini, jedino ako mu ukinu kaznu do konacne odluke ( koja ce biti za 6 ili 12 meseci) , on vozi valensiju sa kvalifikacione pozicije, i npr osvoji titulu.. E a onda konacna odluka ne bude u rosijevu korist, znaci nije trebalo odatle da startuje, nego sa zacelja, pa mu se oduzmu bodovi i titula.. Ali kako bi znali kakav bi ishod trke bio? Ili, stvarno mi nije bas najjasnije..

Comment

• Oni mogu i da odloze kaznu za npr katar 2016, pa da se ceka konacna odluka..

Comment

• Meni je logicno da Rosi moze samo da dobije. on je podneo zalbu na ova tri poena, a sud samo treba da vidi da li ce da prihvati zalbu ili ne. Nije mi logicno da mu daju sada neku vecu kaznu. Ako vec u cetvrtak kazu da moze da startuje sa pozicije koju osvoji u kvalifikacijama, onda ili ce da mu smanje kaznu ili mu premestaju na sledecu godinu.
                          Nije mi samo jasno zasto se toliko dugo ceka na presudu, da treba pola godine ili godinu dana. Pa sta rade ti ljudi?

Last edited by BogdanB; 31-10-15, 18:34.

Comment

• upravo to...

Comment

• Originally posted by Daisy Duck View Post
                              Koliko mi se cini, jedino ako mu ukinu kaznu do konacne odluke ( koja ce biti za 6 ili 12 meseci) , on vozi valensiju sa kvalifikacione pozicije, i npr osvoji titulu.. E a onda konacna odluka ne bude u rosijevu korist, znaci nije trebalo odatle da startuje, nego sa zacelja, pa mu se oduzmu bodovi i titula.. Ali kako bi znali kakav bi ishod trke bio? Ili, stvarno mi nije bas najjasnije..
                              For example if, after the season finale, the CAS upholds the three penalty points during its full judgement, Rossi would simply serve his last place start at the 2016 Qatar season opener (or whichever race followed the judgement).
                              znači samo može u najgorem slučaju da mu se odredi da recimo na trci za VN Katara, startuje sa poslednje pozicije.

Comment

• Ako ja dobro razumem, oni ce do sestog da odluce samo o odlaganju kazne zbog nepovratnog uticaja na sampionat, pa ni ja ne vidim logiku u tome da mu kasnije oduzmu titualu.. Ispravite me ako gresim:$

Comment

Working...
                                X