Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Damir
    I kad prijatelja zgazi osmijeh mu s lica ne silazi
    malo je degutantno, ali valjda si takav čovek pa uživaš u tuđoj nesreći

Comment

• Naslov teme Malezija 2015 a vi o Rossiju iz 2005,6,11,9... Xaxa..

Zar stvarno mislite koliko god i kakve god argumentete imali mozete nekog iz suprotnog tabora da natjerate da promjeni misljenje o svojem favoritu,idolu...
      Treba li Rossievu karijeru smatrati manjom zbog nekog laktanja iz 2009.. Ili Markezove dosadasnje uspjehe umanjiti zbog par ovih poteza...
      Zamisli Jordan 1997 godine promasio sut za pobjedu, e zbog toga nije najveci svih vremena xaxa..

Ocekujete da ce neko poslije vaseg posta promjeniti svoje misljenje o Rossiu ili Markezu, e to se na ovom forumu nece desiti sigurno... Samo se vrtimo u krug!
      Drzite se naslova teme, a ne karijera vozaca...

"I love to speak with Leonard
      He’s a sportsman and a shepherd
      He’s a lazy bastard
      Living in a suit ."
      Leonard Cohen

Comment

• Originally posted by AyrSen View Post
        Tebi ce ujutru biti super ko god da pobedi!!!
        Ja pijem , kako bih prespavao jutro .
        PS . Lakše je piti nego trku Moto GP gledati .

Comment

• Barbera je dobio kaznu zbog incidenta s Polom, krece od zacelja!
          sigpic

Comment

• Sta je bilo bilo je. Mozete ponovo da pisete o ovoj temi. Mislim da smo uspeli mnogo toga da raspravimo, tako da ako nesto pisete gledajte da bude nesto novo. I naravno ako pojedini clanovi nastave po starom, meni je najmanji problem da obrisem napisane gluposti

Comment

• Postalo je mucno pratiti ovaj forum.
              Nekada se pisalo o taktikama za trku,izboru guma,o tome kako rade motori Yamahe,Honde,Ducatija... o konfiguraciji istih,o novoj opremi za vozace i kako ona funkcionise,o stazama koje se posecuju... Nesto se moglo i nauciti citajuci tekstove koje su postavljali ljudi koji se malo vise razumeju i malo vise znaju.
              Naravno da je i tada bilo razlicitih misljenja i suprotstavljenih stavova ali ovo sto nam danasnji forumasi priredjuju je,jednostavno mucno
              Trenutno se sve zasniva na blacenju Rosija i njegovu odbranu.
              Last edited by boban; 29-10-15, 09:03.

Comment

• Bilo je sta je bilo, ispraznili ste se, sada vas molim da se vredjanje vozaca, drugih forumasa ne ponovi. Nije lepo.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2

Comment

• Čisto ako nekoga zanima da pročita, da ponovo postavim ovaj tekst Davida Emmetta
                  https://m.motomatters.com/analysis/2...oes_who_h.html
                  Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                  До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                  suicide
                  2019
                  velika H2H 2019/20

Comment

• Evo da i ja napisem nesto povodom situacije koja se dogodila u nedelju... Ovih dana sam svasta cuo i procitao na internetu sto se tice Rossi vs MM, Rossi vs Jorgovanka i itd... A vecina ljudi koji su pisali te gluposti sami ni ne znaju kako motor funkcionise a kamoli nesto vise, pa pricaju o tome kako je Rossi izbacio MM jednim pokretom noge... Svi oni koji u realnosti znaju kako motor funkcionise i kako se ponasa u odredjenim situacijama (a takvih je nazalost ovde malo) znaju da je nemoguce takvim potezom nekoga oboriti i to je sustina svega... Da li je Rossi izbacio nogu?? Jeste ali to nije i ne moze biti razlog pada MM-a... Ja sada mogu da napisem esej o tome kako je to nemoguce ali to sad nema smisla jer kao sto rekoh mnogo ljudi koji komentarisu pad sami ne znaju o motorima skoro nista ili znaju jako jako malo.... Zato ljudi (navijaci) malo stanite sa komentarima ove ili one vrste jer vecina vas prica o necemu o cemu nisu kompententni, vec ovaj sport gledate iz navijackih strasti... Ovo nije fudbal, basket ili neki drugi opste popularan sport vec sport u kome svaki pogresan potez moze da vas kosta glave... Ja razumem navijacke strasti jer sam i sam navijac ali malo je glupo da komentarisete neke tehnicke stvari a sami ne znate kako sve to funkcionise u realnosti... Navijacka strast je jedno a poznavanje motora sasvim druga stvar i samim tim nema potrebe za nekim vredjanjem nekog vozaca, clana ovog ili bilo kog drugog foruma... Ja ovaj sport naravno da pratim i iz navijackih strasti ali za razliku od mnogih znam kako motor funkcionise jer iste vozim preko 15 godina i rasklopio sam i sastavio mnogoooooo motora ne bih li saznao kako motor zaista funkcionise, tako da ovaj sport pratim i iz nekog drugog ugla a to je kako se motori ponasaju i funkcionisu... Samo mogu da tvdrim jednu stvar a to je da je NEMOGUCE da jednim potezom noge izbacite nekoga iz trke, barem ne ovim potezom kao sto je Rossi izveo... To sto je uradio Rossi sa nogom svakako nije sportski ali sa druge strane taj potez nije neka Rossijeva namera nego splet okolnoti koji je doveo do toga da mu noga sklizne sa drzaca ali opet napominjem da taj potez noge nije mogao da dovede do pada MM-a... Ako se pogleda snimak malo bolje videcete da je MM vec bio van idelane linije i da je vec krenuo da pada kada se naslonio na Rossijev motor a samim tim sto se naslonio na Rossijev motor to je dovelo do toga da Rossijeva noga sklizne sa drzaca ali napomonjem to nije razlog pada MM-a... Da se MM nije naslonio na Rossijev motor, MM bi pao i ovako i onako bez naslanja i sa naslanjanjem na Rossijev motor.. E sad sta je uopste dovelo do toga da se dodje u tu situaciju to je sasvim neka druga prica...Poenta svega jeste da Rossijev potez nije uzrocnik pada MM-a jer je prosto i jednostavno nemoguce nekoga tek tako oboriti sa motora jednim potezom noge kao sto je bio slucaj u njihovom duelu.... Postoji vise stvari koji su doveli do svega ovoga i po malo famoznog pada MM-a od strane famozne noge Rossija... To nije samo ovaj duel ili Rossijeva izjava na konferenciji za stampu u cetvrtak vec se to proteze jos od pocetka sezone a zavrsilo se kako se zavrsilo u Maleziji... Zato ljudi (navijaci) manite se komentarisanja i vredjanja vozaca i drugih ljudi nego se pripremite za okrsaj Jorgovanka vs Rossi 8 novembra u Valensiji... Pozdrav !!! Siempre Senna !!! Peace !!!!
                    Last edited by Honda Driver; 30-10-15, 12:51.
                    Ulece su vrele vrela je i ona, crna, zuta, plava mala zvana HONDA obucena u REPSOL, jedan dan je vozis dva meseca ne zaspis !!!!!!

"You think you have a limt, and so you touch this limit, something happens and suddenly you can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict and experience as well you can fly very high" - AYRTON SENNA

Comment

• Vođen nekom logikom, zaključio sam da je Markez pao zbog gubitka oslonca, tj. da je pretpostavio da će Rosi u tom momentu da napadne krivinu i rešio da i sam to uradi. Pošto Rosi nije to uradio, dotakao je glavom Rosijevo koleno, njemu noga klizi sa nogostupa, odguruje Markeza, vraća nogu i u tom momentu Markez pod uglom i tendencijom da nastavi spuštanje, jer je krenuo u krivinuu, gubi oslonac i naglo pada. Ovo je samo moje razmišljanje, ne kažem da je i ispravno
                      Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                      До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                      suicide
                      2019
                      velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by realnost View Post
                        Vođen nekom logikom, zaključio sam da je Markez pao zbog gubitka oslonca, tj. da je pretpostavio da će Rosi u tom momentu da napadne krivinu i rešio da i sam to uradi. Pošto Rosi nije to uradio, dotakao je glavom Rosijevo koleno, njemu noga klizi sa nogostupa, odguruje Markeza, vraća nogu i u tom momentu Markez pod uglom i tendencijom da nastavi spuštanje, jer je krenuo u krivinuu, gubi oslonac i naglo pada. Ovo je samo moje razmišljanje, ne kažem da je i ispravno
                        Upravo to... Lepo objasnjeno... DELIMO IDENTICNO MISLJENJE !!!!!
                        Ulece su vrele vrela je i ona, crna, zuta, plava mala zvana HONDA obucena u REPSOL, jedan dan je vozis dva meseca ne zaspis !!!!!!

"You think you have a limt, and so you touch this limit, something happens and suddenly you can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instict and experience as well you can fly very high" - AYRTON SENNA

Comment

• Posto je ponovo otvorena tema, postovacu ovde naj novije vesti a ne u Rosijevom topicu.
                          Izgleda da je pre trke u Sepangu, Yamaha trazila od Dorne da smiri strasti izmedju MM i Rosija, ali oni to nisu ucinili. Takodje Gracijano (Rosijev cale) je imao par reci da kaze.

http://www.motorsport.com/motogp/new...quez-tensions/

Comment

• Po ovome, zaista je mogao da se obavi jedan kratak razgovor pre trke, pa bismo mozda imali i drugaciju zavrsnicu, ako nista drugo makar blazu. Doduse tako nesto moze i sad da se odradi.
                            sigpic

Comment

• Kasno je sad. Steta je ucinjena na obe strane tako da povratka na staro vise nema. Po meni je greska sto je Rosi kaznjen. Da je direktno uticao na pad Markeza razumeo bih ovako je kaznjen za liniju koju je izabrao iako je bio fizicki ispred na stazi jos i nije on kriv za Markezov pad. Koliko je samo bilo gorih situacija kada neko nije kaznjavan a cak i da je za kaznu ne moze se kazniti vozac koji se bori za titulu na takav nacin. But its the spanish way... Neka im...

Comment

• Nevinasce MM...

https://www.youtube.com/watch?v=C4VjfabYCM4

Comment

Working...
                                X