Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @realnost nisam primetio da se neko od Rosijevih navijaca zalio na ponasanje Markeza. Niko ne osporava to sto on radi i ima svako pravo na to cak i treba to da radi. Poenta je da je sve izaslo na videlo a meni je drago samo zbog toga jer se juce pisalo kako je Rosi poblesavio, da je ocajan i ne znam sta vec za svoju izjavu. To sto neko oplete po nekom vozacu se desava zbog naboja i to je to. Desava se u svakom slucaju...

Comment

• ^
      Samo ja smatram da Markez ranije nije želeo da igra takvu igru, ali posle svih izjava Rosija je rešio da mu iz inata pokaže zube. U prilog mojoj teoriji ide i to što je bio FP4, nezvanični trening, a ne neka druga vožnja. Ne tvrdim da sam u pravu, videćemo Markovu vožnju u trci, tu će pokazati pravo lice
      Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
      До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
      suicide
      2019
      velika H2H 2019/20

Comment

• Pa na prosloj trci je vec sve pokazao. Ne pomaze on Lorencu direktno vec odmaze Rosiju i ide na pobedu. Sto znaci ako se Dani odvoji i on bi trebao sa njim npr. Ako i pored toga on ostane da se bije sa Rosijem onda je meni malo glupo bez obzira sto ima i na to pravo. Pratio je MM povremeno Rosija i na ranijim trkama, u Brnu npr da vidi kakav tempo ima itd samo tad Rosi nije obracao paznju na njega, sada je drugacije jer je borba za titulu u pitanju. Sve ovo sto se desava je uzbudljivo i sto se mene tice niko nije uradio nista pogresno. Sutra nas ceka vrv uzbudljiva trka pa cemo videti sta ce biti...

Comment

• Upravo to, već sam ranije rekao da on voli da sustigne vozača i da ga prati neko vreme (nije to Rosi uvek) , ovo na prošloj trci, tu mi je Vibe izneo neke činjenice i složio sam se sa njima. Samo sada je sve to u fokusu i svi sa raznih strana pokušavaju da podstaknu teorije zavere da su svi i sve protiv Rosija. Sve u svemu razumem sve što si rekao, neka nam prirede lepu trku, što iskreno i očekujem
          Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.

mala H2H 2018/19
          suicide
          2019
          velika H2H 2019/20

Comment

• Kao da se predvidjanja obistinjuju. Honda ce na kraju da odluci Sampiona, sto je krajnje ironicno.
            Po meni je Rossi blizi tituli od Lorenca, a to nema veze samo sa bodovnim saldom.
            Nekako je stabilniji pod pritiskom. Cak i kada mu neide, Rossi izvuce maksimum iz trke.
            Jedino cega se bojim je da se neka budala ne zaleti na startu i nepokosi Rossija ili Lorenca, jer bi bilo tragicno i unfair prema svemu sta su obojica uradili u ovoj sezoni.
            Nije bitno za koga navijate, ova staza je opasna, a svi znamo zasto...
            sigpic
            No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!

Comment

• @realnost, kazes da nam je super kada se Doktor psiholoski poigrava sa ostalima a da se sada bunimo... Samo sto ovo nije psiholoska igra mm-a vec u samoj trci neposredno uticanje na ishod iste i pomalo nefer voznja...
              Rossi u trci kalkulise samo sa gumama, ukoliko ima sansu da nekog pretekne to i ucini, postoji taktiziranje naravno ali ovako nesto sumnjam da bi sebi dozvolio...
              Nije mi jasan mm, mesa se nepotrebno na tako ocigledan nacin da je Doktor koji je inace vrlo oprezan sa izjavama i retko kada koga napada onako reagovao. Trebalo bi da prihvati poraz ove sezone i da vec bude presaltan na narednu ne bi li povratio titulu sampiona a ne da kroji sampionat nekim svojim potezima

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Dobar dan svima...
                Pratim cesto sta se pise po forumu, ali nikad nisam zelela da se mesam u rasprave. Mada ova situacija mi je dosta zanimljiva.
                Koliko puta ste odgledali prethodnu trku do sad i niste primetili nikakvu prljavu igru Marqueza dok Rossi nije rekao da je tako nesto postojalo. Cim Rossi kaze nesto odmah mu se veruje, a naravno Marc se odmah napada, jer eto on nije Rossi.
                Veoma je zanimljiva Rossijeva izjava. Kakav bi vozac Marquez morao da bude da bi to sve bilo tacno. Morao bi da bude super super super vanserijski talenat da bi mogao tokom jedne trke da razmislja o tome da zadrzava 2 vozaca iza njega, a opet da ne dozvoli Jorgeu da mu puno odmakne da bi mogao posle da ga stigne. Ako je tako Marc se opasno poigrava sa svima, jer moze da radi sta god hoce, kad god hoce. Onda po mom misljenju, niste dosledni svojoj prici da je Rossi najbolji vozac svih vremena ako vec Marc ima ovakav talenat.
                Smatram da Rossi treba da se bori sam za titulu, ako je zasluzuje, bez icije pomoci. Zasto odjenom uvlaci direktno Marqueza u svoju borbu. Dal je moguce da smatra da je Marquez taj koji ima vise sansi da bude ispred Jorgea i oduzme mu bodove, a ne on sam?Zasto svi vi pricate o tome kako ce sad sve oci biti uprte u Marqueza, kako mora otkinuti Jorgeu bodove. Dal je mozda zbog toga sto ni vi sami ne verujete da bi Rossi u trci mogao da bude ispred Jorgea?
                Zasto se prica o tome da ce Honde odluciti sampionat, kad postoji sasvim jednostavno resenje. Ako se vec boris za sampionat znaci da si najbolji, onda se potrudi da pobedis i neces razmisljati o tome dal ce ti neko otkinuti bodove ili igrati protiv tebe.
                Molim vas, budite dosledniji u svojim izjavama.
                Potpuno se slazem da treba iznositi svoje misljenje, kao sto sam i ja ovde uradila, ali ne treba nikog vredjati. Ako vam Marc toliko smeta jednostavno zaobidjite tu temu, fokusirajte se na vozaca za koga navijate.
                Ako Rossi ne osvoji titulu to nece biti ni zbog Marquez, ni Pedrose, ni Andree, vec samo zbog njega samog. Isto tako i Jorge moze samo sebe da krivi ako ne osvoji titulu. A pogotovo Marc, jer je previse gresio ove godine.

Comment

• Markez kak i uvek a logotovo sada nece bezati od takve voznje da sebe i druge izbaci iz trke, toga se plasim da ne pokvari sampionat jel se ocekuju mozda 2 najbolje trke u poslednje vreme.
                  I Dani zna da Lorenco i Rosi nece rizikovati izletanje sa staze pa ce i on biti malo odlucniji i remetice ih u borbu za titulu.
                  Samo da ne bude padova i sve ce biti posteno nadam se.

Comment

• @Miletić
                    Moj komentar je bio upućen ka dešavavanju u FP4. Što se tiče Filipovog ostrva, tu više ni sam ne znam šta da mislim. Vreme će pokazati sve, tako i Markezove namere će biti otkrivene u naredne 2 trke. Smatram da je najgluplja i najodvratnija stvar ako želi da se meša u tom smislu da ometa jednog od dva Yamahina vozača. Prvo je loša reklama za njega i gubljenje navijača (barem onih normalnih, onim subjektivnim idololjupcima nema spasa), a drugo krajnje nemoralno

mala H2H 2018/19
                    suicide
                    2019
                    velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by jovanovic_vera View Post
                      Dobar dan svima...
                      Pratim cesto sta se pise po forumu, ali nikad nisam zelela da se mesam u rasprave. Mada ova situacija mi je dosta zanimljiva.
                      Koliko puta ste odgledali prethodnu trku do sad i niste primetili nikakvu prljavu igru Marqueza dok Rossi nije rekao da je tako nesto postojalo. Cim Rossi kaze nesto odmah mu se veruje, a naravno Marc se odmah napada, jer eto on nije Rossi.
                      Veoma je zanimljiva Rossijeva izjava. Kakav bi vozac Marquez morao da bude da bi to sve bilo tacno. Morao bi da bude super super super vanserijski talenat da bi mogao tokom jedne trke da razmislja o tome da zadrzava 2 vozaca iza njega, a opet da ne dozvoli Jorgeu da mu puno odmakne da bi mogao posle da ga stigne. Ako je tako Marc se opasno poigrava sa svima, jer moze da radi sta god hoce, kad god hoce. Onda po mom misljenju, niste dosledni svojoj prici da je Rossi najbolji vozac svih vremena ako vec Marc ima ovakav talenat.
                      Smatram da Rossi treba da se bori sam za titulu, ako je zasluzuje, bez icije pomoci. Zasto odjenom uvlaci direktno Marqueza u svoju borbu. Dal je moguce da smatra da je Marquez taj koji ima vise sansi da bude ispred Jorgea i oduzme mu bodove, a ne on sam?Zasto svi vi pricate o tome kako ce sad sve oci biti uprte u Marqueza, kako mora otkinuti Jorgeu bodove. Dal je mozda zbog toga sto ni vi sami ne verujete da bi Rossi u trci mogao da bude ispred Jorgea?
                      Zasto se prica o tome da ce Honde odluciti sampionat, kad postoji sasvim jednostavno resenje. Ako se vec boris za sampionat znaci da si najbolji, onda se potrudi da pobedis i neces razmisljati o tome dal ce ti neko otkinuti bodove ili igrati protiv tebe.
                      Potpuno se slazem da treba iznositi svoje misljenje, kao sto sam i ja ovde uradila, ali ne treba nikog vredjati. Ako vam Marc toliko smeta jednostavno zaobidjite tu temu, fokusirajte se na vozaca za koga navijate.
                      Ako Rossi ne osvoji titulu to nece biti ni zbog Marquez, ni Pedrose, ni Andree, vec samo zbog njega samog. Isto tako i Jorge moze samo sebe da krivi ako ne osvoji titulu. A pogotovo Marc, jer je previse gresio ove godine.
                      Ko je ovde koga uvredio? Ja sve citam i ne vidim da je ovde neko nekog uvredio zbog necega a pogotovo ne zbog iznosenja misljenja. Rosi jeste najbolji vozac svih vremena jer je 20 godina konstantan i gotovo uvek pri vrhu sa najvise titula. To sto je on uradio tesko moze neko drugi. U istoriji celog sporta (mislim na svaki sport na svetu) ne postoji osoba kao sto je Rosi, da se posle 20 godina bori za titulu. Markez jeste vanserijski vozac, to je dokazao predhodne dve sezone....ako si gledala, znaces. I on takodje moze vrlo svesno i lako da se igra sa obojcom.Brkas malo loncice. Moras da shvatis i razliku u godinama....Markez je sad u najboljoj fazi svog zivota i tek je na pocetku, dok je Rosi pri kraju. I sama cinjenica da mora da se bori sa njim je neverovatna. Naravno da Markez i Honde mogu da odlucuju o tituli i odlucice. Da je Rosi u najboljim godinama, verujem da bi ih on odavno pocistio sa staze, a ovo sto sad radi je samo dokaz njegove predanosti i velicine. Zato ga ljudi vole i uvek ce ga voleti.

Comment

• Originally posted by shoneVR46 View Post
                        Ko je ovde koga uvredio? Ja sve citam i ne vidim da je ovde neko nekog uvredio zbog necega a pogotovo ne zbog iznosenja misljenja. Rosi jeste najbolji vozac svih vremena jer je 20 godina konstantan i gotovo uvek pri vrhu sa najvise titula. To sto je on uradio tesko moze neko drugi. U istoriji celog sporta (mislim na svaki sport na svetu) ne postoji osoba kao sto je Rosi, da se posle 20 godina bori za titulu. Markez jeste vanserijski vozac, to je dokazao predhodne dve sezone....ako si gledala, znaces. I on takodje moze vrlo svesno i lako da se igra sa obojcom.Brkas malo loncice. Moras da shvatis i razliku u godinama....Markez je sad u najboljoj fazi svog zivota i tek je na pocetku, dok je Rosi pri kraju. I sama cinjenica da mora da se bori sa njim je neverovatna. Naravno da Markez i Honde mogu da odlucuju o tituli i odlucice. Da je Rosi u najboljim godinama, verujem da bi ih on odavno pocistio sa staze, a ovo sto sad radi je samo dokaz njegove predanosti i velicine. Zato ga ljudi vole i uvek ce ga voleti.
                        Imam ogromno postovanje prema Rossiju zbog svega sto je uradio u prethodnih 20 godina i svaka mu cast zbog toga.
                        Ti pricas o tome sta bi bilo kad bi bilo. Da je Rossi u najboljim godina bilo to i to. Pa to niko ne zna. Tacno je ima 36 godina, ali ako vozi znaci da moze da bude najbolji i da se bori za titule. Svakako da uvek dolaze novi vozaci mnogo mladji od njega, tako da mislim da je suvisno pricati o razlici u godinama. Pusti i ostale da voze 20 godina pa cemo videti ko ce koliko titula imati.
                        Naravno da sam gledala, i ne samo prethodne 2. Odlicno znam sta Marc moze, ali smatram da je preterano razmiljati o tome da moze toliko da se igra sa svima.
                        Ne kazem da nece uticati Honde. Naravno da se svako bori za sebe, al je glupo pricati o tome. Ako se vec boris za titulu pokusaj da pobedis, a ne da gledas da uvuces sto vise ljudi izmedju, jer Rossi ovim zeli da Marc otkine Jorgeu bodove
                        To se ne odnosi samo na Rossija nego i na Jorgea, koji se ljutio na Andreu zato sto je bio ispred njega na startu, a posle bio srecan sto je bio ispred Rossija.
                        Zasto nije bilo ovakvih igrica u prvih 10tak trka. Zato sto se tad nije osecala ova tenzija.

Comment

• To sto sam ja rekao za Rosija i sta bi bilo kad bi bilo je replika na tvoj komentar zasto smatramo da je Rosi najbolji svih vremena a ne Markez. Druga stvar, ovakvih igrica je bilo od vajkada i nije uopste nesto novo....opste poznato je da je mentalna stabilnost vozaca mnogo bitnija od brzine, i mnogi su pre Rosija pokusavali da stave pritisak na svog protivnika. Ovo sto se sad desava je sasvim normalno, i kao sto rekoh desavalo se mnogo puta pre ovoga. Kao sto ovde svi imaju pravo da kazu svoje misljenje tako i vozaci mogu da kazu sta je njima u glavi i sta oni misle. Ako ima istine u tome sto je rekao, videce se na stazi. Ali mu svakako ne treba zamerati sto je to rekao jer ima pravo na to.

Naravno da se tenzija stvorila jer je izneo svoje misljenje, a misljenje vozaca ima mnogo vecu tezinu nego misljenje navijaca. Rosi uvek kaze sta misli i sigurno nije to rekao radi reda. Ko zna sta se sve desava iza kulisa.

Nemojte misliti da je Markez cvecka jer sigurno nije, to je dokazao i mnogo puta pre dolaska u MotoGP. Svi zele jedno, a to je da pobede i naravno da ce doci do nekih varnica.

Comment

• Originally posted by shoneVR46 View Post
                            To sto sam ja rekao za Rosija i sta bi bilo kad bi bilo je replika na tvoj komentar zasto smatramo da je Rosi najbolji svih vremena a ne Markez. Druga stvar, ovakvih igrica je bilo od vajkada i nije uopste nesto novo....opste poznato je da je mentalna stabilnost vozaca mnogo bitnija od brzine, i mnogi su pre Rosija pokusavali da stave pritisak na svog protivnika. Ovo sto se sad desava je sasvim normalno, i kao sto rekoh desavalo se mnogo puta pre ovoga. Kao sto ovde svi imaju pravo da kazu svoje misljenje tako i vozaci mogu da kazu sta je njima u glavi i sta oni misle. Ako ima istine u tome sto je rekao, videce se na stazi. Ali mu svakako ne treba zamerati sto je to rekao jer ima pravo na to.

Naravno da se tenzija stvorila jer je izneo svoje misljenje, a misljenje vozaca ima mnogo vecu tezinu nego misljenje navijaca. Rosi uvek kaze sta misli i sigurno nije to rekao radi reda. Ko zna sta se sve desava iza kulisa.

Nemojte misliti da je Markez cvecka jer sigurno nije, to je dokazao i mnogo puta pre dolaska u MotoGP. Svi zele jedno, a to je da pobede i naravno da ce doci do nekih varnica.
                            Pa ne mozes da zakljucujes dal je neko cvecka ako ga ne poznajes. Jel poznajes mozda Marqueza ili Rossija, pa da mozes tako da pricas?
                            Naravno da je bilo tih igrica i Rossi ih obozava, ali neka ne napada druge vozace.

Comment

• Naravno da moze da se zakljuci na osnovu ponasanja na stazi. Koliko je puta samo presao liniju u Moto2 i prosao nekaznjeno, dueli sa Espargarom i guranje sa staze. Koliko je samo incidenata izazvao....Mislis da je slucajno zaobisao Rosija u Laguna Seki na onaj nacin? Vidi se da je arogantan po njegovim postupcima. Sam je u toku trka pokusavao da imitira Rosija, i vidi se da se trudi da bude kao on. A tu gresi, kao sto je Lorenco gresio jer je pokusavao isto. Medjutim cim ne ide kako je on zamislio eto padova i gresaka. Tako ako nastavi nikad nece ni prici Rosiju ma koliko talentovan on bio.

Comment

• Originally posted by jovanovic_vera View Post
                                Dobar dan svima...

Bravo kraljice!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X