Announcement

Collapse
No announcement yet.

Moto GP - Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kako ih je Vale iznenadio na konferenciji, a muslili su da ce da podvije rep i da precuti tu Markezovu igru, hahaha....
    A Lorenco joj joj bezi od dyela i na svakoj trci gleda da pobegne kao prvi jer nema sanse u duelu ni sa Tosijem ni sa Markezom.
    Kad nepoliza dupe Ianoneu proslog vikenda, prica sa njim kao sa rodjenim bratom, zamalo i da ga poljubi.

Comment

ono, kad čovek ubedi sam sebe: "ja sam najbrži, ja sam najbrži, ja sam najbrži.."

Comment

Originally posted by Vibe View Post
        Ali vidim da vodite raspravu oko toga sta je bilo u FP4, sad mi nista nije jasno... Sta za zapravo dogodilo u FP4 izmedju Rosija i Markeza?
        FP3 onaj dugi klip od minuta a u FP4 ovo https://twitter.com/MotoGP/status/657798033791299585
        Dva puta slucajno ne moze da bude...

Comment

Budim se u 09h, palim odmah sk3, vidim Jamahu I dve Honde I nekako olaksanje. Posle sam premotao I video ko je na kojoj poziciji. Lepo pocelo jutro

Petruci danas slavi rodjendan.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
          Last edited by BogdanB; 24-10-15, 10:52.

Comment

Comment

ako pedro bude imao ritam .....ima da se rokaju 2 honde za prvo i iza rossi i lorenzo za drugo ...jos i ako se ianone prikljuci ...kuku ...eto nama dobre trke

Comment

Jorge Lorenzo complains about a pain in my shoulder after the fall in fp4. to see it on tv looked like a slipped without consequences...
                sigpic

Comment

honda je definitivno zver od motora u pravim rukama...pogledajte link P https://www.youtube.com/watch?v=Nhpu3_d4lB8

rossi intervju za italijansku stanicu u vezi markeza https://www.youtube.com/watch?v=dm82...ature=youtu.be
                  Last edited by dzigiman; 24-10-15, 11:18.

Comment

Bravo za Danija. Drago mi je da je povratio feeling na motoru. Vidi se napredak i samopouzdanje. Voleo bi da ima mocnu trku sutra, daleko od ovih paralelnih desavanja i prepucavanja. Ti lepo pobedi vozeci najbolje sto znas i najbrze sto znas.
                    Sto se tice Marquez vs Rossi desavanja, ja to vidim kao:

1-Ako uistinu Marc radi stvari koje su nekorektne, treba mu izreci javnu opomenu je se radi o tendencioznom mesanju u odlucivanje Sampionata.
                    Pod uslovom da uistinu ima takvih posrednih dokaza.
                    2-Valentino ako ima razloga da se buni, treba to i da cini. Svako treba da se bori za sebe. Covek zeli da pobedi i osvoji 10-tu titulu logicno je da mi je stalo.

Iznenadilo me je sto je nastao sukob na relaciji Rossi-Marquez. Mogao sam da se kladim da ce zakuvati Marquez i Lorenco. Videcemo sta ce se desavati dalje. Samo da se novinarski sukob ne pretoci na verbalni duel. Bojim se da Rossi nebi mogao to sebi da priusti. Daleko da je covek kukavica, ali Honda se ponovo vraca kontinuitetu i jaka je na stazi + i Marc i Dani dobro voze + se bori sa Lorencom za titulu! Mnogo je cak i za jedvog velikog Rossija, a ako ima i ovih prljavih radnji...
                    Jedno sam siguran, Marquz nece odustati ni od cega. Njega zabole sta kazu ostali. Njega moze da spreci samo njegov temperament. Jedino tu nezna gde je granica.
                    Vozice kako on hoce i kako zeli. Tako je radio i u moto2. I on sam tako voli, ako si bolji od mene, dokazi to!
                    Nego, ako uistinu fura takav fazon "sada", e, onda mislim da mu je tajming los. Trebalo je to ranije da primeni.
                    Jadni Lorenco, ima najbolje sediste u bioskopu, sva akcija je ispred njega.
                    sigpic
                    No turbochargers, superchargers, kompressors... pure V8!

Comment

• Ma mali je iskompleksiran, pobedio u prve dve sezone i svi ga digli u nebesa, mali nos podigao i ove sezone kad su svi poceli da pokazuju zube, eto 4 ili 5 padova. Mnogo je arogantan i umisljen.
                      Tesko je to kad te svi porede sa legendom kakav je Rosi i od jednom te nema. Deriste malo.....uh bre sto ga ne volim.

Lorenco deluje ko da je izgubio kompas, ne zna gde se nalazi posle one koferencije....sto je svakako dobro...realno ne zasluzuje titulu.

Samo da Dani sutra pokaze malom gde mu je mesto, posto cisto sumnjam i da se njih dvojca gotive.
                      Za Lorenca verujem da ce uraditi klizeci kao u kvalifikacijama i da ce zavrsiti pricu sto se tice sampionata.

Comment

• Comment

• Ako Markez bude uticao na šampionat namerno tačnije na Rosija predlažem da svi grupno krenemo do njega da mu objasnimo neke stvari,u tom slučju njegova karijera je završena

Comment

• Hahahahahahahaha sad sam premotao Q2 kako se izblamirao Jorgovan sa spustenim vizirom lik dok nije usao u garazu i onda odmah iza onog paravana

Rossi sam postavlja krug i ide na p3
                            Jorgovan iza drugara postavlja svoje vreme

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
                            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Meni ovo liči kao da je namerno Mark uradio Rosiju. I što bi on kao vozač koji je iza morao da obiđe Rosija, sedi i čeka da ovaj krene. Rosi je zaslužio takvo ponašanje Markeza, i pošto je Mark arogantan, što ste već rekli, uz to i inatdžija namerno mu ovo radi, ili kako biste vi rekli igra "igricu" sa Rosijem. Sve je to lepo kada Rosi psihički atakuje na druge, kada neko na njega atakuje nije lepo. Krajnja objektivnost, stvarno, skidam svima kapu za to. Iskreno želja mi je bila da Rosi osvoji šampionat, sada kada vidim njegovo ponašanje (koje minimalno utiče na moje mišljenje), a pre svega njegovih "navijača", više bih voleo Lorenco da osvoji titulu.

P.S. Forum je mesto gde svaki pojedinac ima pravo da iznese svoje mišljenje, takođe smatram da nije mesto onima koji nisu sposobni da usvoje tuđe mišljenje.
                              Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                              До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                              suicide
                              2019
                              velika H2H 2019/20

Comment

• Objektivno: koliko sam god veliki navijac VRa , po svemu sudeci zvezde su ovog vikenda naklonjene Deniju.On sad treba da vidi kako to najbolje da iskoristi.

Comment

Working...
                                X