Sta imaju ulazit hahaha ovo nisu istine sta ljudi rade, generalno je to smjesno 17 utakmica vecina ekipa na 25,26 bodova, da je sta normalno letili bi davno van ovako im se iz kola u kolo poklapju rezultati. Evo Kolumbija izgubi u zadnjih par minuta 3 boda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2018 FIFA World Cup Russia - Kvalifikacije
Collapse
X
-
Originally posted by Mrkela View PostSta imaju ulazit hahaha ovo nisu istine sta ljudi rade, generalno je to smjesno 17 utakmica vecina ekipa na 25,26 bodova, da je sta normalno letili bi davno van ovako im se iz kola u kolo poklapju rezultati. Evo Kolumbija izgubi u zadnjih par minuta 3 boda
Zato je i takva situacija,da ne spominjem talasanje sa trenerima i mafijanja po savezu ,sto se mene tice nadam se da ih Ekvadorci ne vole
Comment
-
Komedija od fudbala. Argentinci potentni u zavrsnici kao srpska ekonomija poslednjih 20 godina. Igra covek bez Ikardija I Dibale.
Zasluzili su da ispadnu.
Paragvaj otkine Venecuelu i gotovo sigurno idu bar u baraz.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Dale View PostUgledajte se na Paragvaj, kakvo srce, kakav karakteri idu ljudi na SP, jer zadnje kolo cekaju Venecuelu kuci .
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Islandjani rasturaju Turke na buljuke.
Interesantno za zemlju sa samo nesto vise od 300 000 ljudi i nekadasnju ekipu iz pretposlednjeg sesira.
Cesto se CG trpa u isti kos sa ovim zemljama sa malim broja stanovnika sto nema veze sa vezom. CG moze da racuna na veliki broj ljudi rodjenih u Srbiji, Malta ili Island imaju toliku populaciju koja zivi u i to je to.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment