Blam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2018 FIFA World Cup Russia - Kvalifikacije
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Dik Advokat gleda i place.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using TapatalkNow, I meant to talk about something else earlier on, and I've forgotten what it was. I've remembered what it is again, but I've also forgotten. And that's really what adult life is like most of the time.
Comment
-
Trebali su da izgube Rodriges 1 na 1 bio bi gool sudija svira ofsajd. Posle malo isti igrac pogadja stativu. Nazad maximalno borbeno i agresivno, sa svih 10 se branili. A francuzi bezidejni poslednji par minuta kruze oko gola ali nemoguce naci pukotinu ovi se vrhunski odbranili i posle zasluzeno slavljesvaka cast
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostOvo sto radi Desamp sa Francuzima,to je Dunga radio sa Brazilom,srecom oni su ga na vreme smenili i doveli Titea,koji ce Brazilce vratiti na krov sveta
Ovo samo pokazuje kakva je prevara Didije Desamp i ko njemu uopste dade da vodi reprezentaciju, neka nego je on jos tu... Mozda imaju i najkompletniju ekipu na svijet, ali sam ubijedjen da sam ovom prevarom nece osvojit SP 2018.
Brazilci su totalni lowkey, a mislim da mogu da osvoje. Tite dobar trener, nabacio tri fizikalca na sredinu da se biju i samo da bace loptu Nejmaru, Kutinju i Hesusu i da oni odrade dobru magiju plus Vilian, Daglas Kosta sa klupe i mozda sam nekog zaboravio, kao i Marselo i Dani Alves po bekova.
Comment
-
To su ti mocni Francuzi sklepani od individualaca i koji ce kao i Belgija izgubiti jednu odlicnu generaciju zbog lsoeg trenera.
Pogledajte samo kako igraju Nemacka, Spanija, Italija, pa u poslednje vreme i Brazil, kao jedan tim. Zato su uvek i bili medju osvajacima nekog od sampionata.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostMogu dok ne dodju na Nemce ili Spanceznamo svi sta je bilo u polufinalu
Samo sto ce WC 2018 uzeti Brazilci,za razliku od proslog imaju ozbiljnog selektora i odlican sastav,mada Nemce nikad ne otpisujem
Ocekujem finale sa njima al ovog puta pobedu Brazilaca
Nikad ne otpisujem ni Italiju,al ne vidim igraca WC na sredini,mogli bi komotno da vrate PirlaLast edited by 61563; 03-09-17, 22:03.
Comment
-
Argentina osvaja svijetsko iduce godine pjeske,nema ko da ih zaustavi.Njemci nece imat onoliko srece ovaj put,Spanci nisu sto su bili,Brazil je samim tim sto im je Nejmar vodja ekipa sa malim dometom,Francuzi nemaju trenera.Argentina ima motivisanog Mesija i to ce biti sasvim dovoljno.Samo da nekako uspiju da se kvalifikuju.
Comment
Comment