Hoce li neko da odgovara za ovo ili svako ko kupi kartu za utakmicu stice pravo da na istoj radi sta god poželi?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Pa ako je ovo cena koju će KK Crvena zvezda da plati za onog sramnog ponašanja navijača, izostanka ceremonije dodele prelaznog, doduše pehara koji se već smatra kao stalni kod nas, i još par stvari prodje sa ovom cifrom, onda okej. Isplati se raditi ovakve stvari onda.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
-
Nemate pojma koliko mi je drago za Dangubu i sto ga je Bog bukvalno pomakao rukom u SA.
Ako decko nastavi sa radom... SA ce ga slaviti, zasto da ne... ogroman je to talenat.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Doskorašnji igrač Vršca i standardni reprezentativac mlađih kategorija Jovan Novak, novo je pojačanje Vojvodine Srbijagasa, objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk strani novosadskog ligaša.
Prethodne dve sezone bio je jedan od najzapaženijih igrača Košarkaške lige Srbije. Sa mlađim reprezentativnim selekcijama osvojio je, zajedno sa novim saigračem Stefanom Potom, mnoštvo medalja.
Zelim mu uspesnu sezonu i da se konacno dokaze, a odabrao je odlicnu sredinu
Spoiler* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Konstantin ima 8-0 IdemooooOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment