Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Drzite egal sa dva igraca i u poslednjoj cetvrtini prorade Berta i Sasa i dovidjenja...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav mec,kakva borba,fenomenalno Posle onog prvog meca nije mi bitno ko ce osvojiti titulu pa mogu da uzivam u mecuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kosarkaska liga Srbije
Čestitke navijačima i igračima Partizana sve najgore Duletu.O našim luzerima ne treba ni pričati da njih Duletov cirkus (koji je bio očekivan) izbaci iz takta."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Čestitke komšijama. Apsolutno zasluženo i kolektivno i individualno, pre svih strašni Bogdan!
Bože al ova žena pišti i krešti.Last edited by miloolja; 21-06-14, 22:24.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment