Ovi ce izgleda stvarno na pivo i kurve izgleda Ljubo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Brate ovo je ... Covic je toliki da ne kazem sta , ako je dosao u emisiju nek malo stavi mrznju prema Zvezdi i nek odgovara na pitanja
Bice ovo do kraja ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostMoram da priznam da mi Coki na svakih 5 minuta izmami iskren osmehsigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Bedno je sve ovo...Tegi ga jebe argumentima,a Covic ovog sprdnjom. I onda se ovaj potpali i ne vredi. Grobari misle da je Tegi "pobedio",delije da je Coki,a u stvari smo svi gubitnici. Ovo treba da bude emisja o kosarci a ne o siljenju patke dva matorca koje trese kriza srednjih godina.
Comment
-
Hahahahahahahahahahahahhaha ludilo!"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
Comment