Kapa dole za sudije Sramota za srpsku kosarku koliko nepostojicih faulova i gresaka na obe strane
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sta normalno reci , nama Bojan Popovic unosi preokret , ej Bojan Popovic , ne mozemo kosa dati , zvezda trojke ne moze ubosti i ponovo su na -3 , koja ironija od meca strasno , nek jos i ovo izgubimo + svirati na onaj blok faul Macvanu Jao,jaoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Kakvog mi coveka imamo na klupi ni svesni nismo , da mi je znati na koju je on prevaru preuzeo klupu , ako ostane posle ovoga ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
DUSAN SILNI
Kakva majstorija za 3 , fala i dovidjenja, 2-1 , samo odbranu da odigramo kako treba do kraja i 2-1 ali u kakvu smo se poziciju doveliSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Hahahah, koliko smo mi tragikomicni danas, a sta tek reci za dragog nam domacina?
Ej bre, pa mi slobodna ne mozemo da ubodemo. Ajde Vuce sada sa osam metara jednu...
EDIT: E idi u pizdu materinu...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment