Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kosarkaska liga Srbije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako god, dati samo 56 poena ekipi koja je tek sedma na Jadranu + onakva postavka u napadu i izbor suteva . Da je postojala malo bolja org napada dali bi min 70 poena, riljali vi ili ne .

Edit : Bili ste tek 10. na Jadranu, moja greska
    Last edited by Mandanda; 08-06-12, 21:36.
    sigpic

Comment

• http://www.facebook.com/VladaJovanovicLimar

Comment

• Mandanda brate Partizan nema igrace da bi se na napad oslanjao ali moras da ih pojedes bre u odbrani celu utakmicu a ne samo poslednju cetvrtinu. Jebes napad ja ni ne ocekujem da im damo vise od 70 nikad ali realno je da ne primis vise od 15 po cetvrtini. Bilo bi realno da je tu neko drugi a ne ovaj mamlaz.

Comment

• Idi bre, oplakah, samo sto mi lap nije pao sa kolena
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post

Idi bre, oplakah, samo sto mi lap nije pao sa kolena
            Pravi je brat limar, varioc. Nije bre tehnicku dobio za dve godine a ucio od coveka kojem je dobijanje tehnicke bio nacin da podigne tim da pomogne ekipi. Kapiram da stavis majmuna pored nekoga 5 godina bar ce nauciti da ga oponasa ako nista drugo.

Comment

• http://www.mozzartsport.com/vesti/ve...pioniru-(foto)

Kakva lepota Sto rece Mac, ne mogu da zamislim kako bi ovo izgledalo u EL. Moc, moc, sta drugo.

Comment

• Stoji sve to LBJ, ali ne mogu a da se ne setim da smo za zadnjih 5 min dali samo jedan poen , pogotovu sto je Zvezda bila u bonusu, sutiras nerezonske trojke, a najefikasniji igrac ti je centar . Gde je tu logika jebote...
                sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Nije poenta u tome, neka dobijemo i 3-0 seriju, neka dobijemo i 30 razlike on je najgori trener koji je ikad krocio u nas kolektiv, i to ne samo u KK.
                  Zajebo i Jesica ladno jbt.

Samo da se nekako nastavi dominacija, valjda ce ga smeniti vise, dosta je bilo.
                  sigpic

Comment

• Stavite mu lim na profil sliku da bude u skladu sa Limar a drvo neka bude posle
                    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Sada ovako mirne glave posle svega sinoc moram da napisem jedan komentar. Boli me na sta je spala nasa kosarka. Fizicki boli kao nekog ko se tim sportom ozbiljno bavio 5 godina.

U finalu domaceg sampionata gledamo dve ekipe koje se takmice ko ce biti manje los. Zajednicki sut za 3 poena 7/42. Pobogu, suterska kosarka je bila nas trademark, a sada teoretski dve najbolje domace ekipe imaju 17% za ceo mec. I to ne moze se reci da je pokrivanje na spoljnim pozicijama bilo sjajno, bilo je tu otvorenih suteva za izvoz pogotovo Zvezde. Partizan je imao nehumano sutersko vece u prvom mecu ali je ocigledno po tome kako su igrali tokom sezone da je to statisticka devijacija.

Nivo tehnike je tako los da je to strasno, porazno. Vecina igraca izgleda kao da je zalutalo u kosarku i kao da sa njima u mladjim kategorijama nista nije radjeno. Neverovatna ogranicenost. Nadoknadjuju to neki borbenoscu, ali to ne menja cinjenicu da su u napadu korisni otprilike koliko i tabla, eventualno se neka lopta slucajno odbije do njih i unutra i to je to. Savu Lesica je greh nazvati kosarkasem, greh. Svaka cast za cvrste faulove, svaka cast za onui trojku, ali brate rodjeni, hajde jednu utakmicu odigraj a da ne napravis 3 juniorske greske i dva pasa cistom vazduhu. Samo jednu. I posle se ljudi cude kada se Kari oznoji vise od igraca i pizdi. Pa dobro ne krene da lupa samare onim operisanima, ali sta ce kada nema ko vise da igra. A sta je sa onima koji jos i znaju nesto?

Kljucno, poludecu od stava da je iskustvo uvek bolje od mladosti i da pre 21 nijedan domaci trener nece da te drzi u igri kada se lomi utakmica. Kakva bi razlika bila da je juce mesto B Popovica bio Cvele? Potpuno nikakva, koliko je ovaj dodao/oduzeo, toliko bi i komarac, mozda i vise s obzirom da je neuporedivo bolji u odbrani i mozda bi Partizan naterao u jos pokoju gresku jer su imali velikih problema u organizaciji. Koja bi razlika bila da je mesto Kecmana bio Danilo? Umesto Bozica Miljenovic? Umesto Popovica Nikolic? Sta su ovi iskusni toliko revolucionarno doneli? Jesu li unosili sigurnost? Nisu, napravili su gomilu gresaka. Kako ce ti igraci postati veliki ako ne igraju zavrsnice ovakvih meceva i ne dobijaju neke bitne lopte. Niko nije odavde otisao kao igrac zadatka pa preko postao majstor. To se postaje ovde. Delom sam i razumeo prethodnih godina, pobeda u finalu vodila je u EL. Ali ove godine ne vodi. Zasto ovde niko od trenera nema muda da recimo Andjusicu da onu slobodu koju je imao Rubio kao mnogo mladji igrac. Pa neka ispromasuje 8 suteva, neka pravi greske u odbrani. Tako se postaje veliki. Njega ce svi lakse istrpeti nego kapitena Peru. Isto vazi i za Nedovica. Bas me vriga, neka pogresi, neka baci loptu kamermanu, kako ce drugacije da nauci? Gledajuci Bojana Popovica? Yeah right.

Od svih mladih igraca u Zvezdi najvise je igrao Milutinovic, cist suter koji evo nije pogodio trojku sa Partizanom poslednjih jedno 4 meca, neka me neko ispravi ako nisam u pravu. Da je kao sto je normalno pogodio onaj otvoreni sut za +4 u prvom mecu, mozda bi sada rezultat u seriji bio 2:0. Sa deckom treba raditi psiholoski, a ne vidim da se popravlja vremnom, naprotiv, ide u sve vece samounistenje. Jos jedan psiho slucaj Raduljica koji odigrao odlican mec, ali se vidi da ne zna da podnese kada gubi, vec se to videlo nekoliko ove godine, kada je problem on se nervira i pravi gluposti. I njemu dobar psiholog da ga ne bi zauvek izgubili za reprezentaciju, greota za takav potencijal. Najbolji igrac u obe ekipe Macvan glumi neko ludilo, postao je stretch cetvorka, sutira trojke na normu, a nece rudarski da radi dole. Ne pamtim za dve godine koliko sam ga uzivo gledao u Hf da je sutnuo za trojku 4 puta sa 8 metara, 3 puta u kljucnim momentima. Uopste imam utisak da mladi igraci u oba kluba u poslednje vreme padaju vremenom. Bili su bolji ili prosle sezone ili na pocetku ove. Mesto da se ide napred oni nazaduju. Divne vesti za reprezentaciju nema sta. Kada smo vec kod odnosa mladji/stariji, mladi trener Vlada Jovanovic i kada se setim nasih Nikitovica i Uvalina ne najavljuju nista dobro u struci u skorije vreme. Nisu oni najbolji, ali realno nema ni nesto boljih od njih, Dzikic, Kokoskov, Trifa i ko jos (oni ce i ovako ostati u Evropi, niko normalan se nece vratiti u ovo blato)? Takticka nadmoc cak i Mutavog nad ovim pomenutim je porazna. Pesica ili Vujosevica necu ni da pominjem, bilo bi previse brutalno.

Ovo su dve najbolje ekipe u Srbiji? Nije dobro. Kvaliteta nigde. Najbolja dva igraca su pozjmljeni/vraceni iz Evrope i nece sledece godine biti tu, ostatak znacajnih su matori. Da li je ovo kosarka koju zelimo da gledamo? Ko ce biti losiji? Nije za ova kriva Jadranska da se razumemo. Naprotiv. Zbog Jadranske je Partizan pre dve, tri godine dosao u poziciju da moze da igra sa najjacima. I Zvezda da povremeno pruzi dobre partije u Eurokupu. I Hemofarm i FMP takodje. Ne bi oni to mogli da su se kalili potiv Sloge, Mega Ishrane ili Vojvodine, jasno. Samo se treba ozbiljno zapitati kuda nam ide ovo prvenstvo i kada ce to poceti da se oseca u reprezentaciji. Moja pretpostavka - onog momenta kada Duda sidje. Kosarka postaje fudbal i to velikom brzinom. To se ne sme dozvoliti. Krivci nisu bitni. Ima valjda dovoljno pameti da se trend okrene pre nego sto je prekasno.

Izvinjavam se sto je duzi post i mozda sam trebao da ostavim za kraj plejofa, ali vec duze vreme vidim ove stvari i nerviraju me, hocu sada da napisem da ne ispadne da sam kivan sto nismo sampioni. Bice mi drago ako budemo, ali cu opet biti zabrinut kada plovi brod.
                      Last edited by Nebojsa; 09-06-12, 11:36.

Comment

Ovo su dve najbolje ekipe u Srbiji? Nije dobro. Kvaliteta nigde. Najbolja dva igraca su pozjmljeni/vraceni iz Evrope i nece sledece godine biti tu, ostatak znacajnih su matori. Da li je ovo kosarka koju zelimo da gledamo? Ko ce biti losiji? Nije za ova kriva Jadranska da se razumemo. Naprotiv. Zbog Jadranske je Partizan pre dve, tri godine dosao u poziciju da moze da igra sa najjacima. I Zvezda da povremeno pruzi dobre partije u Eurokupu. I Hemofarm i FMP takodje. Ne bi oni to mogli da su se kalili potiv Sloge, Mega Ishrane ili Vojvodine, jasno. Samo se treba ozbiljno zapitati kuda nam ide ovo prvenstvo i kada ce to poceti da se oseca u reprezentaciji. Moja pretpostavka - onog momenta kada Duda sidje. Kosarka postaje fudbal i to velikom brzinom. To se ne sme dozvoliti. Krivci nisu bitni. Ima valjda dovoljno pameti da se trend okrene pre nego sto je prekasno.
                        Kako nije kriva? Sta mi imamo od jakog Partizana u Evroligi u kojem su dva glavna igraca stranci, jedan Ceh ? Nista, ama apsolutno nista. Sta ti imas od tog Zvezdinog Evrokupa? Nemas nista. Niko od tih igraca nije isplivao u seniorsku konkurenciju da danas moze biti glavni igrac. Jadranska liga je unistila te centre o kojima ti pricas, a bez tih centara Srbija u kosarci je go kurac. Zvezda i Partizan ce da postoje uvek, bez obzira na rezultate, ostali se gase i to velikom brzinom. Ne mozes da opstanes u kosarci ako nemas rezultate a to je sve donela Jadranska liga. PA svi najveci igraci nase zemlje su dolazili iz malih sredina i preko Zvezde i Partizana su postajali vrhunski igraci. Jadranska liga ti je liga koja moze da opstane iskljucivo na profitu-ako ga nema nema ni lige. Nasa liga nikad nije radila po principu profita, a uvek smo izbacivali igrace.
                        Evo ovako, ja tebe nesto da pitam- Do kad traje nase nacionalno prvenstvo?
                        U odgovoru na to pitanje imas odgovor na to sto nam je kosarka takva.
                        Pominje se privatizacija. Ok, neka bude. Mozda je ovo put koji mora kosarka da prodje da bismo imali onda neke koristi, ali koja bi korist bila od privatizacije klubova u zemlji u kojoj nema para za mnoge vaznije stvari? Ko ce da ulaze u to? Niko. Jednostavno, savez nema plan kako i sta dalje, rade po principu danas-za sutra. Taj princip menadzera u sportu, ta privatizacija, taj novac koji ce da pokrece sve-sve je to kratkog daha. Mi moramo da probamo da odrzimo sto duze mozemo ovakav sistem odrzavanja klubova inace necemo da imamo nista od kosarke, sporta i ostalih stvari. Sport mora da sluzi za elan vitalne nacije a ne da bude biznis. To mozda moze tamo gde ima kesa i ostalih stvari ali to ovde ne prolazi niti ce.

Comment

• http://kapiten.rs/kosarka/cetvrta-ut...Dvecite%CB%9D/

Ipak igramo u Zelezniku, lepota Ne mogu, ne zelim da zamislim.

Takodje Vlada Jovanovic kaznjen sa 100, mi sa 110 hiljada dinara.

Comment

http://kapiten.rs/kosarka/cetvrta-ut...Dvecite%CB%9D/

Ipak igramo u Zelezniku, lepota Ne mogu, ne zelim da zamislim.

Takodje Vlada Jovanovic kaznjen sa 100, mi sa 110 hiljada dinara.
                            Posle onakvog izdanja u Pioniru, tata Kosova i Metohije vas smestio u hangar.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                              Posle onakvog izdanja u Pioniru, tata Kosova i Metohije vas smestio u hangar.
                              Razumi ga, cekao je 100 godina, hoce da proslavi titulu kuci

Comment

• James verovatno nece igrati do kraja serije.

Uvek smo nabolji bili kada je najteze

Comment

Working...
                                X