A dobar je Lee...Hm kako bre naprave seriju 9:0 i onda ne daju kos 3 minuta...Ajde bre Radnicki!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bravo momci posle dva tesna poraza konacno pobeda!!! Uh,preznoih se sav,na 5 sekundi pre kraja sam se plasio da ce Partizan da preokrene...Ne znam sta da kazem,dati najkvalitetnijoj ekipi na balkanu 95 poena u gostima je neverovatno! Tako se bori za ovaj klub i grad!sigpic
Comment
-
Bravo momci,Muto kralju,RESPECT za sve igrace,Lee,Joe Vukosavljevic,Gadeforce,Stiven,Vule,Cakarevic,Pedj a,Mijatovic i ostali igraci....
Hajde da ovom nasem gradu dosete titulu,a sledece godine ulazimo u JSL Srbije u fudbalu auuu..Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Jesi li isao na tekmu sa CZV-om u KG-u?
Pitanje za Denzel80?
Posto vidim da si iz KG-a kao i jaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
heheh jbg,ali bilo je odlicno,idemo momci 2 pobede protiv Partizana ove sezone i 2 porazaDreams are coming true.
Comment
-
Hahahha evo izjave Mute kralja...Tako je majstore
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-...-pobedjujem-ihDreams are coming true.
Comment
Comment