Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kosarkaska liga Srbije
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostOvo je vec teska bolest...Da li postoji osoba sa vise kompleksa od njega?Last edited by Nebojsa; 01-06-12, 21:13.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Jel moguce da cemo finale igrati u smrdljivom zelezniku?!?
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View Posthttp://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-...Zvezde-negirao
Idi Muto u majcinu, da te nema trebalo bi te izmisliti Cirkus trener za cirkus od kluba, perfect fit.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSvaki put kad igramo kuci sa njima odstupim od navijanja i pridjem sto blize njemu i celu utakmicu ga psujem i zajebavam. Bukvalno celu. Najveci majmun u sportu kod nas.
Jednom kada je bio u Vrscu sedeo sam iznad njegove klupe, posvadjao se neki lik koji je bio pored mene sa njim pa smo ja i drugar uskocili Mutavi kreten, nista ga nisam razumeo
Inace izgleda da je tacna prica i da cemo stvarno bar trecu utakmicu igrati u Zelezniku. Cova misli da mozemo da maknemo Partizanu obe na pocetku, pa da slavi titulu kuciNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ako sam dobro razumeo, kvalifikacioni turnir za EP u zenskoj odbojci za juniorke Wow, ako za sva tri dana sakupe 1000 ljudi ne racunajuci familiju onih koje nastupaju secem se odmah.
I bice potrebe Ljubo, ne zajebavajNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
-
Comment